Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022

Survivor 5 – Πανευτυχής ο Απόστολος Ρουβάς: Έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του με τη σύντροφό του, Φανή

Τι συνέβη;

11 Ιουλίου 2022 13:45
Survivor  5 – Πανευτυχής ο Απόστολος Ρουβάς: Έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του με τη σύντροφό του, Φανή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Απόστολος Ρουβάς έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Χριστίνα Πατσιώκα. Ο γνωστός μάγειρας μίλησε, μεταξύ άλλων, για το Survivor 5 και τον Βαλάντη.

Δείτε επίσης: Survivor 5: Κούκλος από μικρός ο Απόστολος Ρουβάς - Οι ανέκδοτες φωτογραφίες από την παιδική του ηλικία

«Η έκθεσή μου στα μίντια θα με προβλημάτιζε ήμουν δεν ήμουν αδελφός του Σάκη. Το συζήτησα μαζί του, η συμβουλή του ήταν πολύ χρήσιμη. Η σύγκριση με τον αδελφό μου, όταν ήμουν παιδί μπορεί να το σκεφτόμουν διαφορετικά, αλλά δεν με έχει επηρεάσει», είπε αρχικά ο Απόστολος Ρουβάς.

Ο Απόστολος Ρουβάς είπε στη συνέχεια: «Είναι ελάχιστοι οι άνθρωποι από το Survivor που δεν θα ήθελα να ξαναδώ. Δεν θα επιδίωκα να συναντηθώ με τον Τάκη και τον Βαλάντη. Ο Βαλάντης όλους τους έχει βγάλει εκτός εαυτού. Πόσο να σε αδικήσει το μοντάζ;».

Κλείνοντας, ο Απόστολος Ρουβάς ανέφερε: «Μετακόμισα στη Θεσσαλονίκη για τη νέα μου σύντροφο. Απ’ όταν ήρθε η τηλεόραση στη ζωή μου άνοιξε ένας νέος δρόμος, θα μπορούσα να κάνω κι άλλα πέρα από τη μαγειρική».

Δείτε το βίντεο:

Survivor 5 - Απόστολος Ρουβάς: «Με τον Βασίλη είμαι πιο κοντά...» - Στο περιθώριο ο Σάκης Ρουβάς

Στο περιοδικό Hello και τον δημοσιογράφο Σάββα Μπίτζα έδωσε συνέντευξη ο πρώην παίκτης του Survivor 5, Απόστολος Ρουβάς, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε και για τον πατέρα του.

Δείτε επίσης: Survivor 5: «Με ενοχλούσε αυτό...» - Το παιδικό «τραύμα» του Απόστολου Ρουβά και η «εμπλοκή» του Σάκη (Video)

Είδαμε και τη μητέρα σου στο παιχνίδι. Πώς είναι η σχέση σας;

Η σχέση μας είναι εξαιρετική, την υπεραγαπώ. Είναι ο άνθρωπος που μας στήριζε από μικρά παιδιά και έκανε τα πάντα για μας. Μόνο σεβασμό και αγάπη νιώθω για εκείνη.

Παράλληλα, σε είδαμε να δίνεις μια υπόσχεση στον πατέρα σου για τη βελτίωση της σχέσης σας.

Σάκης Απόστολος Ρουβάς

Έχω ήδη υλοποιήσει την υπόσχεση που έδωσα στον πατέρα μου. Έχω αλλάξει κάποια πράγματα από τη στιγμή που βγήκα από το «Survivor». Τον ακούω και μιλώ μαζί του περισσότερο, ενώ σχεδιάζω να κάνω πράγματα μαζί του, κάτι που στο παρελθόν δεν διεκδικούσα τόσο πολύ.

Υπήρξαν στιγμές στη ζωή σου κατά τις οποίες σου έλειπε η πατρική φιγούρα;

Ως παιδί μού έλειψε η πατρική φιγούρα. Οι γονείς μου είχαν χωρίσει και είναι αλλιώς να ζεις τον πατέρα σου κάποιες φορές την εβδομάδα κι αλλιώς να βρίσκεται στο σπίτι όταν ξυπνάς, να σε συμβουλεύει και να σε στηρίζει καθημερινά. Όμως ποτέ δεν είναι αργά για να αναπληρώσουμε το χαμένο έδαφος.

Πώς είναι η σχέση σου με τους αδελφούς σου;

Πολύ καλή. Με τον Βασίλη είμαι πιο κοντά λόγω ηλικίας και επειδή ο Σάκης έφυγε σχετικά νωρίς από την Κέρκυρα. Δεν τον έζησα τόσο πολύ ως παιδί, ενώ τα πέντε χρόνια διαφορά που έχουμε τότε έπαιζαν το ρόλο τους. Ανέκαθεν όμως ήταν ο άνθρωπος τον οποίο άκουγα και τη συμβουλή του οποίου ήθελα. Με τον Νίκο έχω εξίσου καλή σχέση. Βέβαια, έχουμε πολλά χρόνια διαφορά και έπρεπε να περάσει αρκετός καιρός για να φτάσουμε σε ηλικία όπου επικοινωνούμε καλύτερα. Πάντα ένιωθα υπερήφανος για τους αδελφούς μου.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share