Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 5 - Κι όμως δεν είναι η Αντωνά: «Ο Άρης Σοϊλέδης θα μπορούσε να γίνει πατέρας του παιδιού μου»

Ποια το δήλωσε;

11 Ιουλίου 2022 11:19
Survivor 5 - Κι όμως δεν είναι η Αντωνά: «Ο Άρης Σοϊλέδης θα μπορούσε να γίνει πατέρας του παιδιού μου»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο ποδοσφαιριστής Άρης Σοϊλέδης έγινε ευρύτερα γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό μέσα στο Survivor 5. Παρ' όλα αυτά, εκτός από τις αγωνιστικές του ικανότητες στο γήπεδο το όνομά του είχε ακουστεί και από την σχέση του με την Ελένη Χατζίδου.

Η τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής είχαν ζήσει έναν θυελλώδη έρωτα για δύο χρόνια με τους περισσότερους να νομίζουν πως το ζευγάρι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Ωστόσο, οι δυο τους χώρισαν άδοξα.

Δείτε επίσης: Survivor spoiler: Μαρία Αντωνά για Άρη Σοϊλέδη: "Θα χρειαστεί να..." - Η αποκάλυψη για το τραυματισμό του!

Σοϊλέδης Χατζίδου

Πριν τον χωρισμό τους, η γνωστή τραγουδίστρια είχε αναφέρει για τη σχέση της με τον Άρη Σοϊλέδη κάποια πολύ τρυφερά λόγια:

«Είναι πολύ ώριμος για την ηλικία του, είναι καλό παιδί και έχει συγκεντρωθεί στην ομάδα του. Τον χαίρομαι που είναι παθιασμένος με την δουλειά του, είναι πολύ πειθαρχημένος με την μπάλα» παραδέχθηκε η τραγουδίστρια, ενώ δεν έκρυψε ότι στην αρχή της σχέσης τους είχε ενδοιασμούς λόγω της ηλιακής διαφοράς μεταξύ τους, αφού εκείνη είναι οκτώ χρόνια μεγαλύτερή του.

«Ο Άρης θα μπορούσε να γίνει πατέρας του παιδιού μου, γιατί όχι; Έχει μια καλή δουλειά, στην οποία, όμως, ένας τραυματισμός μπορεί να σε καταστρέψει και ένα καλό συμβόλαιο μπορεί να σε εκτοξεύσει. Έχω κάνει σκέψεις για ένα μωράκι, αλλά, μέχρι στιγμής, προτεραιότητα είναι η καριέρα μου».

Αυτός ο άντρας έκανε την Ελένη Χατζίδου να δώσει στον Άρη Σοϊλέδη τα «παπούτσια» στο χέρι

Η γνωστή τραγουδίστρια μετά το χωρισμό της από τον ποδοσφαιριστή, βρήκε το άλλο της μισό στο πρόσωπο του Ετεοκλή Παύλου.

Χατζίδου Παύλου

Την άνοιξη του 2018 ξεκίνησε τη σχέση της με τον πρωταθλητή κανόε καγιάκ, ενώ τον Ιούνιο του 2019, το ζευγάρι παντρεύτηκε ενώ τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους ήρθε στη ζωή η κόρη τους, Μελίτα-Δήμητρα.

Ετεοκλής Παύλου μελίτα κόρη

Στις 4 Σεπτεμβρίου 2021, το ζευγάρι παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο και βάφτισε την κόρη του.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share