Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 11/07: Είπε το "ΝΑΙ" και μπαίνει στο Survivor All Star! Από τα κορυφαία ονόματα του Survivor 1!

Αποκλειστικό βόμβα!

11 Ιουλίου 2022 08:47
Survivor spoiler 11/07: Είπε το
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Μπορεί το Survivor 5 να ολοκληρώθηκε με μεγάλο νικητή τον Στάθη Σχίζα, όμως οι ενέργειες για το Survivor All Star βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη!

Ήδη τα πρώτα ονόματα έχουν πέσει στο τραπέζι, μερικοί από αυτούς φαίνεται να βρίσκονται κοντά σε συμφωνία και άλλοι πάλι να θέτουν τους όρους τους! Σήμερα θα σας φέρουμε στο φως τις εξελίξεις γύρω από ένα αγαπημένο πρόσωπο του Survivor 1! Όχι δεν είναι ο Ντάνος, ούτε ο Μάριος Πρίαμος αλλά ο... τρίτος φιναλίστ του πρώτου κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!

Ο λόγος φυσικά για τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο οποίος θέλει σαν τρελός να μπει στο Survivor All Star όμως όλα θα εξαρτηθούν από άλλο... κανάλι αλλά και το πότε θα ξεκινήσει το Survivor All Star. Ποιος ο λόγος;

Survivor spoiler 11/07: Είπε το 'ΝΑΙ' και μπαίνει στο Survivor All Star! Από τα κορυφαία ονόματα του Survivor 1!

Είναι γνωστό πως ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχει λάβει μέρος στο ταξιωτικό ριάλιτι του Star, Asia Express, τα γυρίσματα του οποίου ολοκληρώθηκαν, όμως όλα θα εξαρτηθούν από πότε θα προβληθεί το show. Και αυτό γιατί για να πάρει μέρος ο Κωνσταντίνος Βασάλας, θα πρέπει πρώτα να έχει ολοκληρωθεί η προβολή του Asia Express από το Star. Εν ολίγης απαγορεύεται το όδιο πρόσωπο να παίζει ταυτόχρονα σε δύο show από διαφορετικά κανάλια.

Πάντως ανάμεσα στον Ατζούν και τον γυμναστή - παρουσιαστή υπάρχει συμφωνία για το Survivor All Star. Μάλιστα φαίνεται πως έχει βρεθεί και η χρυσή φόρμουλα αφού αν αργήσει να ολοκληρωθεί το Asia Express, τότε ο Κωνσταντίνος Βασάλος θα μπει αργότερα στο Survivor All Star, αφού θα μπουν παίκτες και σε δεύτερη και τρίτη φάση! Όλα αυτά όμως εφόσον ξεκινήσει το Survivor All Star μετά τον Νοέμβριο, που είναι και το επικρατέστερο σενάριο αυτή την στιγμή.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share