Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 10/07: Τελεσίγραφο του Άρη Σοϊλέδη στον Ατζούν - Ο ξεκάθαρος όρος για να μπει στο Survivor All Star

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

10 Ιουλίου 2022 11:28
Survivor spoiler 10/07: Τελεσίγραφο του Άρη Σοϊλέδη στον Ατζούν - Ο ξεκάθαρος όρος για να μπει στο Survivor All Star
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Η... σκόνη από τον τελικό του Survivor 5 δεν έχει ακόμη καταλαγιάσει πλήρως και η παραγωγή ήδη έχει ξεκινήσει «πυρετώδεις» προετοιμασίες για την νέα σεζόν, αφού αναμένεται να προχωρήσει στην All Star έκδοση του ριάλιτι επιβίωσης.

Οι κορυφαίοι της ιστορίας του παιχνιδιού, από τις παραγωγές του ΣΚΑΪ και του Ατζούν Ιλιτζαλί ασφαλώς, θα συμμετάσχουν σε μια ιδιαίτερη περιπέτεια στον Άγιο Δομίνικο, που καμία σχέση δεν πρόκειται να έχει με την πρώτη τους παρουσία στο νησί. Με την προοπτική επαφή, μάλιστα, ο Τούρκος παραγωγός ήδη έχει μιλήσει με αρκετούς πρώην παίκτες και βολιδοσκοπεί ήδη το ποιους επιθυμεί από τον πέμπτο κύκλο.

Ο Άρης Σοϊλέδης είναι ευνόητο, ότι αποτελεί μία από τις επιλογές του Ατζούν, για να βρεθεί ξανά στη Δομινικανή Δημοκρατία. Ο γνωστός ποδοσφαιριστής, άλλωστε, είναι ο κορυφαίος σε ποσοστά παίκτης στην ιστορία του ριάλιτι και η παραγωγή θα ήθελε να τον έχει στη διάθεσή της, ώστε να προκαλέσει το μεγαλύτερο δυνατό ενδιαφέρον στο τηλεοπτικό κοινό, αλλά και να φέρει αντιμέτωπους τους παίκτες, που είχαν ξεχωρίσει και αγωνιστικά.

Survivor spoiler: Οι επαφές και ο όρος του Άρη Σοϊλέδη

Ήδη, μάλιστα, υπήρξε μια πρώτη κουβέντα ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο Σοϊλέδης ήταν αρκετά θετικός στο ενδεχόμενο να συζητήσει, αν και πρωτίστως έχει να ετοιμάσει το γάμο με τη Μαρία Αντωνά, ωστόσο έθεσε από πολύ νωρίς ένα δικό του όρο, απαράβατο, ώστε να πάρει το αεροπλάνο.

Ο ποδοσφαιριστής, φυσικά, ζήτησε από τον Ατζούν την απουσία της Σοφιάννας Αβραμάκη από τον επόμενο κύκλο του Survivor. Πρώτοι σας αναφέραμε, ότι η Σοφιάννα είναι ένα από τα ονόματα, που εξετάζονται για το All Star, αλλά ο Σοϊλέδης θεωρεί πως παραλίγο προ μηνών να γίνει «ζημιά» στη σχέση του με την Αντωνά, όταν ακούστηκε έντονα πως κάτι συμβαίνει με τη συμπαίκτριά του. Κάπως έτσι και παρότι έχουν όλοι εξαιρετικές σχέσεις μεταξύ τους, τόνισε στην παραγωγή πως δε θα ήθελε να επαναληφθεί αυτή η ιστορία, κάτι που έχει ληφθεί υπόψη από την παραγωγή και θα φανεί στο μέλλον το πώς θα εξελιχθούν οι συζητήσεις τους.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share