Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 5: Τα άφησε όλα πίσω ο Βαλάντης - Η ανάρτηση μετά το τέλος του παιχνιδιού

«Για όλα αυτά...»

9 Ιουλίου 2022 16:37
Survivor 5: Τα άφησε όλα πίσω ο Βαλάντης - Η ανάρτηση μετά το τέλος του παιχνιδιού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Βαλάντης είναι ιδιαίτερα γνωστός μέσα από τη δισκογραφία, που έχει κάνει και τις εμφανίσεις του στις πίστες όλα αυτά τα χρόνια. Φέτος όμως κατάφερε να απασχολήσει ιδιαίτερα, καθώς πήγε μέχρι τον Άγιο Δομίνικο στο Survivor 5 και έδειξε πολλές πτυχές του εαυτού του.

Μετά την αποχώρησή του κατηγόρησε πολλές φορές την παραγωγή για τον τρόπο με τον οποίο φάνηκε η προσωπικότητα του προς τα έξω και έτσι κάποιοι θεώρησαν πως αυτός ήταν και ο λόγος, που δεν πήγε στον τελικό. Εκείνος όμως, το Σάββατο 9/7 έκανε μια ανάρτηση όλο νόημα στο Instagram σχετικά με το παιχνίδι.

Η ανάρτηση του Βαλάντη για το τέλος του Survivor 5

«Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά…! Κυρίως στο κορίτσι που ξεκίνησε από την αρχή και έφτασε μέχρι το τέλος. Συγχαρητήρια και σε όλους τους συμπαίχτες μου για όλα αυτά, καλά και κακά, που μοιραστήκαμε».

Survivor 5: Κι όμως έγινε - Τα βρήκαν στον αέρα και αγκαλιάστηκαν Βαλάντης-Λάμπρος Κωνσταντάρας

Ο Βαλάντης βρέθηκε σήμερα (9/7) καλεσμένος στην εκπομπή «Open Weekend» και έκανε την έκπληξη, αφού πραγματοποίησε μια κίνηση, που κανείς εκ των παικτών του Survivor 5 δε θα περίμενε.

Είναι γνωστό, πως στην εκπομπή συμμετέχει ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο οποίος ήταν την ίδια περίοδο με τον τραγουδιστή στο παιχνίδι. Οι ίντριγκες και οι κόντρες είναι γνωστό, πως ήταν πολλές και έτσι οι δυο τους δεν τα πήγαιναν και πολύ καλά. Ο Βαλάντης από τη μεριά του έχει κατηγορήσει ανοιχτά την παραγωγή για όλο αυτό, όμως έχει αποφασίσει να τα αφήσει όλα πίσω του.

«Όσο περνάει ο καιρός, τα πράγματα καταλαγιάζουν».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share