Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 09/07: Ο κύβος ερρίφθη από τον Ατζούν! Αυτούς τους παίκτες του Survivor 5 παίρνει στο All Star

Από Στάθη και Σοϊλέδη, μέχρι... Μαρτίκα, Βρισηίδα και Τάκη - Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr

9 Ιουλίου 2022 11:48
Survivor spoiler 09/07: Ο κύβος ερρίφθη από τον Ατζούν! Αυτούς τους παίκτες του Survivor 5 παίρνει στο All Star
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Το Survivor ολοκλήρωσε την Τετάρτη (6/7) τον 5ο του κύκλο στον ΣΚΑΪ, με το ριάλιτι επιβίωσης να φέρνει αυτή την φορά την απόλυτη ανατροπή, όπως αυτή τουλάχιστον παρουσιάστηκε με το θρίαμβο του Στάθη Σχίζα στον τελικό, τη στιγμή που κανείς ενδεχομένως δεν το περίμενε.

Το μεγάλο φαβορί, άλλωστε, για την νίκη στο Survivor 5 ήταν ο Άρης Σοϊλέδης. Με την αγωνιστική του υπεροχή και την παρασκηνιακή δράση πολλοί θεωρούσαν, ότι είχε... στο τσεπάκι το έπαθλο των 100.000 ευρώ, αλλά τελικά κάθε άλλο παρά κάτι τέτοιο συνέβη, με τον επιχειρηματία που βρίσκεται σε σχέση με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να επικρατεί.

Η «μάχη» των συντρόφων κατά πολλούς, εξάλλου, έκανε τη διαφορά, με το βλέμμα της Μαρίας Αντωνά μετά την ήττα του Σοϊλέδη και την άμεση αντίδραση του σκηνοθέτη να αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, ο Στάθης Σχίζας νίκησε και τώρα η παραγωγή προχωρά στα επόμενα σχέδιά της.

Survivor spoiler: Η προετοιμασία για το All Star και οι παίκτες από τον πέμπτο κύκλο

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί, άλλωστε, «τρέχει» τις «πυρετώδεις» προετοιμασίες για το Survivor All Star, στο οποίο επιθυμεί να παρουσιάσει τους κορυφαίους της ιστορίας του ριάλιτι όσο αυτό προβάλλεται από το σταθμό του Φαλήρου. Και είναι σίγουρο, ότι με το σύστημα των παικτών που θα μπουν πρώτοι το Σεπτέμβριο και εκείνων, που θα «εισβάλουν» προς το Δεκέμβριο, επιχειρεί να δελεάσει και όσους αγωνίστηκαν στο Survivor 5, καθώς θα ήταν δύσκολο να γυρίσουν στον Άγιο Δομίνικο μέσα σε μόλις δύο μήνες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, μάλιστα, ο Ατζούν ξεκινά ήδη επαφές με παίκτες αυτού του κύκλου, έχοντας επικοινωνήσει και με όσους βρέθηκαν στους άλλους τέσσερις. Και τα ονόματα δεν είναι λίγα, άλλα για αγωνιστικούς λόγους και άλλα για λόγους... ίντριγκας ή έρωτα.

Όπως μαθαίνουμε, λοιπόν, ήδη ο Τούρκος παραγωγός έχει εκφράσει τη θέληση να υπάρξει επαφή με πολλούς παίκτες, είτε για να μπουν άμεσα τον χειμώνα είτε για να είναι... stand by σε περίπτωση αποχωρήσεων πέραν των αναμενόμενων. Εκτός της δεδομένης επιθυμίας να έρθουν οι δύο φιναλίστ, ο Ατζούν θέλει και τις δύο κοπέλες του ημιτελικού, ήτοι Ασημίνα Χατζηανδρέου και Μαίη Εμμανουηλίδου. Μαζί τους, σκοπεύει να επικοινωνήσει με τους Σπύρο Μαρτίκα, Βρισηίδα Ανδριώτου, Γιώργο Κατσαούνη, Μυριέλλα Κουρεντή, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, Σοφιάννα Αβραμάκη, Γιώργο Ταλάντσεβ, Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και Τάκη Καραγκούνια.

Με λίγα λόγια... από όλα έχει ο μπαξές και μένει να δούμε πώς θα διαμορφωθεί το τοπίο για την επόμενη σεζόν, με το Survivor All Star να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share