Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 5: Ντύνεται νυφούλα η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου - Παντρεύεται άμεσα με τον Στάθη Σχίζα;

Πάνε για το μεγάλο τους «βήμα»;

8 Ιουλίου 2022 08:55
Survivor 5: Ντύνεται νυφούλα η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου - Παντρεύεται άμεσα με τον Στάθη Σχίζα;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Στάθης Σχίζας ήταν ο μεγάλος νικητής του Survivor 5, με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να είναι στο πλευρό του και να κερδίζει τις εντυπώσεις με διαφορά, πανηγυρίζοντας με τον καλό της το θρίαμβό του στον τελικό.

Το μοντέλο έκανε μια εντυπωσιακή άφιξη στο Γαλάτσι, η οποία θεωρήθηκε από τις καλοντυμένες της βραδιάς, φορώντας ένα λευκό φόρεμα, με ανοίγματα στην κοιλιά και με ένα φοβερό σκίσιμο στο πόδι.

Για πολλούς το φόρεμα αυτό σχολιάστηκε συνδυαστικά με την ιδέα του νυφικού, μιας και της πάνε πολύ τα λευκά, εκείνη ωστόσο ήταν τόσο αγχωμένη με το που έφτασε που δεν ήθελε να κάνει τέτοιου είδους αναφορές.

Το ιδιαίτερο σχόλιο που... την προδίδει

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ήταν ευτυχισμένη μετά το τέλος του Survivor 5, καθώς βοήθησε το σύντροφό της, Στάθη Σχίζα, για να φτάσει στην νίκη στο ριάλιτι επιβίωσης, με το αποτέλεσμα να τους δικαιώνει.

Η χαρά της φάνηκε και την ώρα της ανακοίνωσης αλλά και στις πρώτες δηλώσεις που έκανε (6/7). Ήταν πραγματικό του στήριγμα, αφού μέχρι να σηκώσει την κούπα, πήγαινε κρυφά στα backstage και τον φιλούσε για να τον εμψυχώσει.

«Δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι κέρδισε ακόμα ο Στάθης… Αισθάνομαι χαρά και συγκίνηση, αλλά και δικαίωση που ο κόσμος κατάλαβε ποιος είναι ο Στάθης και τον ψήφισε…

Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος του αξίζει το καλύτερο και είναι ωραίο να ανταμείβονται και αυτά τα παιδιά γιατί άλλωστε το παιχνίδι δεν είναι μόνο η αγωνιστικότητα και το ταλέντο αλλά ο χαρακτήρας είναι αυτός που μένει στο τέλος του παιχνιδιού. Είμαι περήφανη για τον Στάθη».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share