Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor 5: "Εχουν έρθει και διαβασμένοι και..." - Η απoκάλυψη "βόμβα" του Γιώργου Λιανού μετά το τέλος του παιχνιδιού (video)

Τα πρώτα λόγια του παρουσιαστή

7 Ιουλίου 2022 19:16
Survivor 5:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Λιανός μετά τον τελικό του Survivor 5 το βράδυ της Τετάρτης 6/7, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Love it και οι δηλώσεις του παρουσιάστηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης 7/7.

Ο διάσημος παρουσιαστής, που "έκλεψε" την παράσταση χθες τρολάροντας τον κόσμο με την μίμησή του, αναφέρθηκε σε όλα όσα συνέβησαν φέτος στο παιχνίδι, στην οικογένειά του, αλλά και το Survivor All Star. Την ίδια στιγμή, ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε τον πρώτο κορυφαίο παίκτη του Survivor All Star.

Ο ίδιος εξήγησε πως ήταν μία σεζόν με πολλές δυσκολίες, αλλά αυτό είναι και ένα από τα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου ριάλιτι. Το All Star είναι κάτι που για εκείνον φαίνεται φαντασμαγορικό, καθώς δεν συμβαίνει συχνά και υπάρχουν πολύ δυνατές προσωπικότητες που θα είχαν πολύ ενδιαφέρον. Όσον αφορά τα παιδιά του, επισήμανε τη στιγμή που η μικρότερη του κόρη έκανε τα πρώτα της βήματα.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιανού για το Survivor

«Ήταν μια δύσκολη χρονιά και είχε πολλά απρόοπτα τα οποία δεν περιμέναμε, αλλά έπρεπε να προσαρμοστούμε. Αυτή είναι και η μαγεία του Survivor, να φέρνεις κάποιους χαρακτήρες και να δεις πως θα αντιδράσουν μέσα στο παιχνίδι», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Αν θα μπορούσα να δώσω έναν τίτλο στο φετινό Survivor, θα ήταν το παιχνίδι της στρατηγικής. Πολλές φορές μίλαγα με τον αρχισυντάκτη και λέγαμε ότι οι παίκτες έχουν έρθει και διαβασμένοι και προετοιμασμένοι να στήσουν την πορεία τους, ήταν μια πραγματική μάχη».

Έπειτα, πρόσθεσε: «Μακάρι να γίνει το All Star του Survivor, γιατί είναι κάτι που πρέπει να συμβαίνει κάθε 4 με 5 χρόνια γιατί περνάνε και τα χρόνια για τους παλιούς παίκτες, οπότε γίνεται πιο δύσκολο. Θα ήθελα πολύ να δω και παλιούς και νέους παίκτες να αγωνίζονται».

Και κατέληξε: «Ήταν από τις καλύτερες χρονιές, γιατί η είχα τη χαρά να δω τη μικρή μου, την τέταρτη στη σειρά, να κάνει τα πρώτα της βήματα στον Άγιο Δομίνικο σε ένα περιβάλλον το οποίο δεν ήταν προστατευμένο, είχα άπλα να τρέξει, να περπατήσει ξυπόλητη στην άμμο και να τρέχει ελεύθερα. Ήταν πολύ μεγάλη χαρά και για εμένα και για την σύντροφό μου».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share