Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 5: Δεν κοιμήθηκαν όλη την νύχτα - Η πρώτη τοποθέτηση της Μαρίας Αντωνά μετά την ήττα του Σοϊλέδη

Εμφανίστηκε... με κούπα και εξιστόρησε το τι έκαναν μετά το Γαλάτσι

7 Ιουλίου 2022 10:40
Survivor 5: Δεν κοιμήθηκαν όλη την νύχτα - Η πρώτη τοποθέτηση της Μαρίας Αντωνά μετά την ήττα του Σοϊλέδη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Άρης Σοϊλέδης ήταν ο ηττημένος της χθεσινής (6/7) βραδιάς, με τον Στάθη Σχίζα να κερδίζει τον τελικό του Survivor 5 και να παίρνει το μεγάλο έπαθλο.

Για κάποιους το τελικό αποτέλεσμα θεωρήθηκε ανατροπή, καθώς πλήθος κόσμου όπως και η Μαρία Αντωνά, περίμεναν να σηκώσει το έπαθλο ο Σοϊλέδης.

Η ίδια μάλιστα έκανε τις πρώτες της δηλώσεις την Πέμπτη 7/7 μέσα από το «Ποιος είναι πρωινιάτικα», λέγοντας πως κρατάει το γεγονός, ότι πλέον είναι μαζί με τον καλό της μετά από τόσους μήνες.

Μάλιστα το πρώτο της πλάνο ήταν με μια κούπα στο χέρι, αυτήν που της έφερε ο ποδοσφαιριστής από τον Άγιο Δομίνικο. Στη συνέχεια αποκάλυψε πως πέρασαν το πρώτο τους βράδυ μαζί και ουσιαστικά δεν κοιμήθηκαν.

Survivor spoiler 07/07: Η Μαρία Αντωνά κατέστρεψε τον κόπο 6 μηνών του Άρη Σοϊλέδη! Η λάθος κίνηση που έφερε την ανατροπή και την ήττα!

Survivor spoiler 07/07: Τεράστια έκπληξη για πολλούς (και για εμάς μεταξύ μας) αποτέλεσε το αποτέλεσμα του τελικού του Survivor 5 όπου βρήκε μεγάλο νικητή τον Στάθη Σχίζα απέναντι στον Άρη Σοϊλέδη.

Εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα σας αναφέραμε πως ο Άρης Σοϊλέδης δεν γίνεται να χάσει. Θα έπρεπε να γίνει κάποιο χοντρό λάθος, όπως και... έγινε. Και το λάθος το έκανε η αγαπημένη του ποδοσφαιριστή, η Μαρία Αντωνά. Ήταν γνωστό πως στο Survivor δεν πήρε μέρος μόνο ο Άρης Σοϊλέδης αλλά και η αρραβωνιαστικιά του, με τον τρόπο της. Καθημερινά σχολίαζε τα πάντα, ενώ το Twitter της και το Instagram της είχε πάρει φωτιά. Σε ορισμένους αυτό δεν άρεσε. Προσπαθούσε να εκμεταλλευτεί την θέση της και ότι είχε "βήμα" και λόγο στις πρωινές εκπομπές για να διαφημίσει τον Άρη Σοϊλέδη. Αυτό σε πολλούς δεν άρεσε.

Ωστόσο το μεγαλύτερο λάθος το έκανε χτες και σας το παρουσιάσαμε αμέσως εδώ στο Athensmagazine.gr! Χτες το βράδυ λοιπόν και λίγο μετά την έναρξη του τελικού το φως της δημοσιότητας είδε ένα στόρι της παρουσιάστριας, όπου έκραζε την αγαπημένη του Στάθη Σχίζα, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Από την στιγμή που διέρρευσε το στόρι αυτό τα ποσοστά του Άρη άρχισαν να καταρρέουν! Και όχι άδικα...

Στην αρχή της βραδιάς ο Άρης Σοϊλέδης ήταν μπροστά με ένα 54% έναντι 46% του αντιπάλου του και όσο περνούσε η ώρα έπεφτε. Το 51,5% του Άρη, λίγο πριν κλείσουν οι τηλεφωνικές γραμμές και συγκεκριμένα στο τελευταίο διάλλειμα έγινε καπνός. Άπαντες έτρεξαν να ψηφίσουν τον Στάθη, έπειτα από την επίθεση της Μαρίας Αντωνά στο πρόσωπο της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και κάπως έτσι οι κόποι έξι μηνών του αγαπημένου τους γκρεμίστηκαν σε ένα στόρι.

Και η αλήθεια είναι πως δίκαιος νικητής, βάσει αγωνιστικού προσώπου, θα έπρεπε να είναι ο Άρης Σοϊλέδης! Όμως η αγαπημένη του τα γκρέμισε όλα. Κρίμα και πάλι κρίμα...

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share