Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Άννα Μαρία Κατσαρού: Αυτή είναι η πρώην σύντροφος του νικητή του Survivor 5, Στάθη Σχίζα, με την οποία έχει αποκτήσει μια κόρη (photos)

Πολύ πριν την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου!

7 Ιουλίου 2022 09:17
Άννα Μαρία Κατσαρού: Αυτή είναι η πρώην σύντροφος του νικητή του Survivor 5, Στάθη Σχίζα, με την οποία έχει αποκτήσει μια κόρη (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εκτός από το έπαθλο των 100.000 ευρώ, ο νικητής του Survivor 5, Στάθης Σχίζας, έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενος στην προσωπική του ζωή, αφού έχει στο πλευρό του την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Ωστόσο, ο 30χρονος πριν την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είχε σχέση με την Άννα Μαρία Κατσαρού, με την οποία έχει αποκτήσει μια κόρη, που είναι η αδυναμία του.

Δείτε επίσης: Survivor 5: «Ξεκατίνιασμα» μεταξύ Αντωνά και Παναγιώταρου - Σάλος στον μεγάλο τελικό με την προσβλητική ανάρτηση της συντρόφου του Άρη (photo)

Η μελαχρινή γυμνάστρια και ο Στάθης Σχίζας έγιναν πολύ νωρίς γονείς, αν αναλογιστεί κανείς ότι το παιδί τους είναι πλέον 8 ετών.

Η Άννα Μαρία Κατσαρού δε θυμίζει σε τίποτα την ξανθιά, πλέον, σύντροφο του νικητή του Survivor 5.

Με μία βόλτα που κάναμε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram διαπιστώσαμε πως πρόκειται για μία πολύ εντυπωσιακή γυναίκα, η οποία έχει απίστευτη λατρεία στην κόρη της. Μάλιστα έχει ανεβάσει και αρκετές φωτογραφίες μαζί με τη μικρή της στα social media.

Δείτε φωτογραφίες της:

Άννα Μαρία Κατσαρού

Άννα Μαρία Κατσαρού κόρη

Άννα Μαρία Κατσαρού πρώην Σχίζα

Survivor 5 - Στάθης Σχίζας: «Μεγάλο μέρος των χρημάτων που κέρδισα θα πάει στα παιδιά με καρκίνο»

Μία συναρπαστική σεζόν για το Survivor, πιο ανατρεπτικό ριάλιτι έφτασε στο τέλος της με την ανακοίνωση του μεγάλου νικητή το βράδυ της Τετάρτης στο Γαλάτσι. Αυτός δεν ήταν άλλος από τον Στάθη Σχίζα.

Ο Στάθης Σχίζας, αφού κατάφερε να βρεθεί στον τελικό ξεπερνώντας το εμπόδιο της Ασημίνας Χατζηανδρέου, ήταν και εκείνος που ευτύχησε τελικώς να ακούσει το όνομά του από το στόμα του Γιώργου Λιανού κατά την ανακοίνωση του φετινού νικητή, ξεπερνώντας και τον τελευταίο του αντίπαλο, Άρη Σοϊλέδη.

Ο μεγάλος νικητής αφού πανηγύρισε έξαλλα με τη σύντροφο και τους φίλους του, αποκάλυψε κάτι που μέχρι σήμερα δεν είχε αναφέρει. Είπε ότι μεγάλο μέρος των χρημάτων που θα λάβει ως έπαθλο, θα διατεθεί για τη βοήθεια παιδιών που αντιμετωπίζουν καρκίνο, δικαιώνοντας με αυτόν τον τρόπο τις ψήφους όσων των υποστήριξαν!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share