Κυριακή, 21 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 07/07: Η Μαρία Αντωνά κατέστρεψε τον κόπο 6 μηνών του Άρη Σοϊλέδη! Η λάθος κίνηση που έφερε την ανατροπή και την ήττα!

Κρίμα, κρίμα, κρίμα!

7 Ιουλίου 2022 08:39
Survivor spoiler 07/07: Η Μαρία Αντωνά κατέστρεψε τον κόπο 6 μηνών του Άρη Σοϊλέδη! Η λάθος κίνηση που έφερε την ανατροπή και την ήττα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler 07/07: Τεράστια έκπληξη για πολλούς (και για εμάς μεταξύ μας) αποτέλεσε το αποτέλεσμα του τελικού του Survivor 5 όπου βρήκε μεγάλο νικητή τον Στάθη Σχίζα απέναντι στον Άρη Σοϊλέδη.

Εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα σας αναφέραμε πως ο Άρης Σοϊλέδης δεν γίνεται να χάσει. Θα έπρεπε να γίνει κάποιο χοντρό λάθος, όπως και... έγινε. Και το λάθος το έκανε η αγαπημένη του ποδοσφαιριστή, η Μαρία Αντωνά. Ήταν γνωστό πως στο Survivor δεν πήρε μέρος μόνο ο Άρης Σοϊλέδης αλλά και η αρραβωνιαστικιά του, με τον τρόπο της. Καθημερινά σχολίαζε τα πάντα, ενώ το Twitter της και το Instagram της είχε πάρει φωτιά. Σε ορισμένους αυτό δεν άρεσε. Προσπαθούσε να εκμεταλλευτεί την θέση της και ότι είχε "βήμα" και λόγο στις πρωινές εκπομπές για να διαφημίσει τον Άρη Σοϊλέδη. Αυτό σε πολλούς δεν άρεσε.

Ωστόσο το μεγαλύτερο λάθος το έκανε χτες και σας το παρουσιάσαμε αμέσως εδώ στο Athensmagazine.gr! Χτες το βράδυ λοιπόν και λίγο μετά την έναρξη του τελικού το φως της δημοσιότητας είδε ένα στόρι της παρουσιάστριας, όπου έκραζε την αγαπημένη του Στάθη Σχίζα, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Από την στιγμή που διέρρευσε το στόρι αυτό τα ποσοστά του Άρη άρχισαν να καταρρέουν! Και όχι άδικα...

Στην αρχή της βραδιάς ο Άρης Σοϊλέδης ήταν μπροστά με ένα 54% έναντι 46% του αντιπάλου του και όσο περνούσε η ώρα έπεφτε. Το 51,5% του Άρη, λίγο πριν κλείσουν οι τηλεφωνικές γραμμές και συγκεκριμένα στο τελευταίο διάλλειμα έγινε καπνός. Άπαντες έτρεξαν να ψηφίσουν τον Στάθη, έπειτα από την επίθεση της Μαρίας Αντωνά στο πρόσωπο της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και κάπως έτσι οι κόποι έξι μηνών του αγαπημένου τους γκρεμίστηκαν σε ένα στόρι.

Και η αλήθεια είναι πως δίκαιος νικητής, βάσει αγωνιστικού προσώπου, θα έπρεπε να είναι ο Άρης Σοϊλέδης! Όμως η αγαπημένη του τα γκρέμισε όλα. Κρίμα και πάλι κρίμα...

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share