Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor 5: «Ξεκατίνιασμα» μεταξύ Αντωνά και Παναγιώταρου - Σάλος στον μεγάλο τελικό με την προσβλητική ανάρτηση της συντρόφου του Άρη (photo)

Πριν την έναρξη της μεγάλης βραδιάς πήγαν να τιναχτούν όλα στον «αέρα»!

6 Ιουλίου 2022 23:50
Survivor 5: «Ξεκατίνιασμα» μεταξύ Αντωνά και Παναγιώταρου - Σάλος στον μεγάλο τελικό με την προσβλητική ανάρτηση της συντρόφου του Άρη (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λίγο πριν ξεκινήσει ο αποψινός 6/7 τελικός του Survivor 5 η Μαρία Αντωνά έκανε αναδημοσίευση μια σειρά από stories φίλων και θαυμαστών, οι οποίοι έδειχναν την στήριξή τους στον Άρη Σοϊλέδη.

Ωστόσο, ένα από αυτά τα story περιελάμβανε και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, την σύντροφο του δεύτερου φιναλίστ, Στάθη Σχίζα, παρόλα αυτά η δημοσιογράφος δεν δίστασε να το κάνει repost.

Δείτε επίσης: Survivor 5 - Τελικός: Ονειρεύεται την... κουλούρα η Ασημίνα - Ντυμένη νύφη με λευκό φόρεμα και ανθοδέσμη στα χέρια (photos)

Όπως βλέπουμε λοιπόν, το εν λόγω story ήταν από ένα βίντεο που προβλήθηκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή Super Κατερίνα και έπαιζε τις δηλώσεις της Μαρίας Αντωνά για τον Άρη Σοϊλέδη στον χθεσινό 5/7 ημιτελικό, με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να βρίσκεται συνδεδεμένη μέσω skype.

Η συγκεκριμένη λοιπόν διαδικτυακή φίλη της Μαρίας Αντωνά την αποθέωνε, ωστόσο αναφέρθηκε και στην Αλεξάνδρα, την οποία μέσω ενός εμότζι, την χαρακτήρισε "κλόουν". "Η άλλη δίπλα τι έπαθε" έγραψε γελώντας, κάτι που όμως προκάλεσε τον κακό χαμό στο instagram, μιας και ήταν μια κίνηση που ενόχλησε και δυσαρέστησε αρκετούς.

Η προσβλητική ανάρτηση για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου που έκανε αναδημοσίευση η Μαρία Αντωνά

αντωνα-παναγιωταρου-αναρτηση-6-7

Τελικός: «Έπεσαν τα τσιμέντα» στην είσοδο Σοϊλέδη και Σχίζα - Τα πρώτα λόγια του Γιώργου Λιανού

Ο μεγάλος τελικός του Survivor 5 ξεκίνησε και σε λίγες ώρες θα αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής για φέτος, ο οποίος θα κερδίσει το έπαθλο των 100.000 ευρώ! Όλοι οι παίκτες, οι φίλοι αλλά και οι συγγενείς των 2 φιναλίστ έχουν ήδη φτάσει και ανυπομονούν να μάθουν το αποτέλεσμα.

Ο Γιώργος Λιανός, ευδιάθετος και χαμογελαστός όπως πάντα, καλωσόρισε το κοινό, τους τηλεθεατές και τους Survivors και αποκάλυψε πως πρόκειται να εξελιχθεί μια φοβερή βραδιά και πως το καλύτερο το έχουν αφήσει για το τέλος. Λίγα λεπτά αργότερα, καλωσόρισε και τους 2 φιναλίστ, Άρη και Στάθη, οι οποίοι μόλις εμφανίστηκαν επικράτησε ο κακός χαμός!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share