Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 5 - «Στα μαχαίρια» μέχρι το τέλος Άρης και Τάκης: Τα... άκουσε από το κοινό ο Καραγκούνιας - «Του έδωσα το χέρι μου αλλά δεν το δέχθηκε» (video)

Με αφορμή το σκηνικό που σημειώθηκε στον ημιτελικό

6 Ιουλίου 2022 23:40
Survivor 5 - «Στα μαχαίρια» μέχρι το τέλος Άρης και Τάκης: Τα... άκουσε από το κοινό ο Καραγκούνιας - «Του έδωσα το χέρι μου αλλά δεν το δέχθηκε» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετά την αποκάλυψη για τις πιο δύσκολες στιγμές που βίωσαν μέσα στο Survivor 5 Άρης και Στάθης, ο Γιώργος Λιανός τους έδωσε τον λόγο ξανά, ρωτώντας τους αν έχουν μετανιώσει για κάτι που έκαναν ή είπαν αυτούς τους 6 περίπου μήνες.

Δείτε επίσης: Survivor 5 - Tελικός: «Γονάτισε» τους πάντες με φόρεμα που... ανασταίνει και πεθαμένο η Βρισηίδα - Μαγνήτισε τα βλέμματα χορεύοντας τσιφτετέλι! (photos)

Ο Στάθης λοιπόν ανέφερε πως για αυτό που έχει μετανιώσει είναι ένας μεγάλος τσακωμός που είχε στις αρχές του παιχνιδιού με τον Τάκη, του οποίοι πάνω στα νεύρα του του πέταξε το μπαλάκι. Από την άλλη, ο Άρης αναφέρθηκε επίσης σε έναν πολύ έντονο καυγά που είχε με τον ίδιο παίκτη, τονίζοντας μάλιστα πως χθες στον ημιτελικό πήγε να του δώσει το χέρι, ο Τάκης ωστόσο αρνήθηκε.

Survivor 5 - Τελικός: «Κάγκελο» όλοι οι παίκτες - Η επική φάρσα του Γιώργου Λιανού που δεν προβλήθηκε ποτέ από τον ΣΚΑΪ! (video)

Ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος ενοχλήθηκε ιδιαίτερα κατά την άφιξή του στην Αθήνα με τους δημοσιογράφους, είναι ένας από τους παρουσιαστές που φημίζεται για το χιούμορ και τις ξεκαρδιστικές ατάκες που πετάει κατά τη διάρκεια των αγωνισμάτων, αλλά και των σχολιασμών που κάνει γενικότερα.

Έτσι, δεν θα μπορούσε να λείπει ένα βίντεο με τις πιο αστείες στιγμές του στο Survivor 5, όπου προβλήθηκε και μία από τις πιο απίστευτες φάρσες που έκανε στους παίκτες κατά τη διάρκεια ενός συμβουλίου.

Η φάρσα του Γιώργου Λιανού στους παίκτες που δεν είχε προβληθεί ποτέ στο Survivor 5

Ο ίδιος, λοιπόν, θέλησε να πειράξει όσους είχαν απομείνει λέγοντάς τους πως θα επέστρεφαν στο ριάλιτι επιβίωσης κάποια από τα πρόσωπα που είχαν ήδη αποχωρήσει. Ανέφερε πως έγινε ψηφοφορία στην Ελλάδα για εκείνους που θα ήθελαν να ξαναδούν να αγωνίζονται και αυτοί ήταν ο Βαλάντης, ο Τάκης Καραγκούνιας και η Ελισάβετ Σπανού.

Δεν κατάφερε, ωστόσο, να ολοκληρώσει την φάρσα, διότι ξέσπασε σε γέλια κοιτώντας τα σαστισμένα βλέμματα των διασήμων και των μαχητών, ενώ οι ίδιοι μόλις κατάλαβαν ότι αυτό δεν ισχύει ανακουφίστηκαν και άρχισαν να του φωνάζουν για το άγχος που τους προκάλεσε.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share