Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 5 - Τελικός: Πιο συγκινημένος από ποτέ ο Στάθης Σχίζας για τη δυσκολότερη στιγμή στο παιχνίδι - «Θυμάμαι πως ήμασταν για...» (video)

Θυμήθηκε τι είχαν περάσει στο ριάλιτι επιβίωσης

6 Ιουλίου 2022 22:40
Survivor 5 - Τελικός: Πιο συγκινημένος από ποτέ ο Στάθης Σχίζας για τη δυσκολότερη στιγμή στο παιχνίδι - «Θυμάμαι πως ήμασταν για...» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τους δύο φιναλίστ, Άρη και Στάθη, υποδέχθηκε στην αρχή του αποψινού 6/7 τελικού του Survivor 5 ο Γιώργος Λιανός, οι οποίοι μετά τα ευχαριστώ τους για την αγάπη και την στήριξη τους, αναφέρθηκαν στις πιο δύσκολες στιγμές που έζησαν στον Άγιο Δομίνικο.

Δείτε επίσης: Survivor 5 - Τελικός: Δε σταμάτησαν να φιλιούνται στα διαλείμματα Σχίζας και Παναγιώταρου - Οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες

Οι πιο δύσκολες στιγμές του Στάθη στο Survivor 5

Ο Στάθης λοιπόν πήρε τον λόγο και είπε:

«Απίστευτες αναμνήσεις, θυμάμαι ένα ένα τα run, θυμάμαι την κάθε μέρα ακριβώς τι κάναμε. Γύρισα πίσω και είναι συγκλονιστικό αυτό το πράγμα που έχουμε περάσει όλοι οι παίκτες στο Survivor. To σημείο που πίστεψα στον εαυτό μου, ότι το ξεπέρασα και αυτό, ήταν όταν κάναμε συνεχόμενες ήττες για μια περίοδο. Είχαμε πάρα πολλές ήττες και δεν είχαμε… όχι να φάμε, δεν είχαμε ούτε κόκο ρυζιού για να φάμε.

Θυμάμαι πως ήμασταν για 20 μέρες σερί χωρίς ίχνος φαγητού. Και κάθομαι τώρα και σκέφτομαι πως 20 λεπτά κάθομαι χωρίς φαγητό στην πραγματική μου ζωή και με πιάνει τρέλα! 20 μέρες συνεχόμενες χωρίς φαγητό; Πηγαίναμε όμως και αγωνιζόμασταν, παλεύαμε για να νικήσουμε τα έπαθλα και στο τέλος τα καταφέραμε. Από και ύστερα πιστεύω πως ξεπέρασα τον εαυτό μου» ανέφερε ο Στάθης Σχίζας.

Survivor 5 - Τελικός: «Έπεσαν τα τσιμέντα» στην είσοδο Σοϊλέδη και Σχίζα - Τα πρώτα λόγια του Γιώργου Λιανού (video)

Ο μεγάλος τελικός του Survivor 5 μόλις ξεκίνησε και σε λίγες ώρες θα αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής για φέτος, ο οποίος θα κερδίσει το έπαθλο των 100.000 ευρώ! Όλοι οι παίκτες, οι φίλοι αλλά και οι συγγενείς των 2 φιναλίστ έχουν ήδη φτάσει και ανυπομονούν να μάθουν το αποτέλεσμα.

Ο Γιώργος Λιανός, ευδιάθετος και χαμογελαστός όπως πάντα, καλωσόρισε το κοινό, τους τηλεθεατές και τους Survivors και αποκάλυψε πως πρόκειται να εξελιχθεί μια φοβερή βραδιά και πως το καλύτερο το έχουν αφήσει για το τέλος. Λίγα λεπτά αργότερα, καλωσόρισε και τους 2 φιναλίστ, Άρη και Στάθη, οι οποίοι μόλις εμφανίστηκαν επικράτησε ο κακός χαμός!

Τα πρώτα λόγια του Γιώργου Λιανού και η είσοδος Άρη και Στάθη

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share