Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor 5: Η μεγάλη στιγμή για Άρη Σοϊλέδη και Στάθη Σχίζα έφτασε - Το trailer του ΣΚΑΪ με την αγωνία στο «κόκκινο» για τον τελικό!

Ποιος θα κερδίσει το έπαθλο των 100.000 ευρώ;

6 Ιουλίου 2022 19:42
Survivor 5: Η μεγάλη στιγμή για Άρη Σοϊλέδη και Στάθη Σχίζα έφτασε - Το trailer του ΣΚΑΪ με την αγωνία στο «κόκκινο» για τον τελικό!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η στιγμή του μεγάλου τελικού έφτασε και σε λίγες ώρες θα μάθουμε live από τις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Γαλατσίου ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής που θα σηκώσει το τρόπαιο και θα πάρει τις 100.000 ευρώ. Αντρική υπόθεση φέτος ο τελικός και το ερώτημα είναι Άρης Σοϊλέδης ή Στάθης Σχίζας; Το ΣΚΑΙ είναι σε πυρετώδεις προετοιμασίες για το γκραν φινάλε και δημοσίευσε το τρέιλερ της αποψινής 6/7 βραδιάς.

Δείτε επίσης: Survivor 5: «Είσαι το μεγαλύτερό μου...» - Η εξομολόγηση της Μαρίας Αντωνά στον Σοϊλέδη πριν τον μεγάλο τελικό (video)

Και ενώ κάποιοι αναμένουν συγκλονισμένοι να μάθουν το μεγάλο νικητή, άλλοι σχολίασαν αρνητικά την επέκταση που έχει πάρει το παιχνίδι επιβίωσης ως ριάλιτι , λέγοντας πως ο τελικός αντί να κρίνει παικτες κρίνει το Παναγιώταρου vs Αντωνά vs Δάντης. Οι χρήστες του twitter μάλιστα αναπόλησαν και έναν αγαπημένο νικητή παλιότερου κύκλου που έμεινε στην ιστορία για τις αγωνιστικές του ικανότητές και όχι για την προσωπική του ζωή.

Tο αποψινό (6/7) τρέιλερ του μεγάλου τελικού

Το Survivor έφτασε στο τέλος του και μετά την αποχώρηση Ασημίνας και Μαίης στον ημιτελικό οι δυό άντρες διαγωνιζόμενοι είναι ο Σοιλέδης και ο Σχίζας. Ποιος λοιπόν θα το σηκώσει;

Survivor 5: «Αυτές οι γυναίκες σας τρομάζουν...» - Λάβρος η Ασημίνα Χατζηανδρέου μετά την αποχώρησή της

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου κατάφερε να κατακτήσει την τρίτη θέση στο Survivor 5 και δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο περήφανη για τον εαυτό της.

Η 23χρονη έμεινε 6μιση μήνες στον Άγιο Δομίνικο και αδιαμφισβήτητα ήταν μια από τις πιο δυνατές παίκτριες του φετινού κύκλου. Λίγες ώρες μετά τον ημιτελικό, η Ασημίνα Χατζηανδρέου επέστρεψε στα social media και έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram.

Το μήνυμα που έγραψε η Ασημίνα Χατζηανδρέου:

«Δεν αρκεί ένα απλό ευχαριστώ σε όλους όσοι στηρίξατε το ταξίδι μου αυτό στο Survivor που -υπόσχομαι- μόλις άρχισε. Δυστυχώς, όλοι λένε πως θέλουν τις γυναίκες χειραφετημένες, αλλά οι πραγματικά χειραφετημένες γυναίκες τους τρομάζουν. Οι γυναίκες είμαστε εδώ για να σπάσουμε το κατεστημένο. Δεν έχω λόγια να περιγράψω την αγάπη που εισέπραξα.

Από τις φωνές των παιδιών που φώναζαν τ όνομα μου, μέχρι τη τρέλα στα μάτια τους να βγάλουμε έστω μια φωτογραφία. Πόση αγάπη; Πραγματικά συγκινημένη και ευγνώμων. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου! «Τέλεια, παράγραφος»!!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share