Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 5: «Δεν μπορώ να καταλάβω...» - «Ξεσπάθωσε» και απάντησε για το «καρφί» σε Ασημίνα-Δάντη η Σταυρούλα Χρυσαειδή

Οι δηλώσεις στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση

6 Ιουλίου 2022 14:23
Survivor 5: «Δεν μπορώ να καταλάβω...» - «Ξεσπάθωσε» και απάντησε για το «καρφί» σε Ασημίνα-Δάντη η Σταυρούλα Χρυσαειδή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή ήταν η τελευταία παίκτρια, που έφυγε από το Survivor 5 πριν από τον ημιτελικό του Γαλατσίου, με την ίδια να είναι καλεσμένη στο «Love it» σήμερα (6/7) το μεσημέρι.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, που δεν έφυγε και με λίγα χρήματα, μεταξύ άλλων μίλησε για την εμπειρία της στο παιχνίδι, ενώ απάντησε και για την πολυσυζητημένη δήλωσή της για τη σχέση Χρήστου Δάντη με την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Survivor 5: Οι δηλώσεις της Σταυρούλας Χρυσαειδή στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση

«Όταν αποχώρησα μέσα μου ένιωσα μια ανακούφιση και μια πίκρα. Από την μια λέω θα φύγω από εδώ και από την άλλη έλεγα πως δεν έφτασα για λίγο στον τελικό», είπε αρχικά η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Όσον αφορά στο καρφί της για τη σχέση του Χρήστου Δάντη με την Ασημίνα Χατζηανδρέου, η Σταυρούλα Χρυσαειδή ξεκαθάρισε: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί παρεξηγήθηκε κάτι τέτοιο και κάτι άκουσα και για σεξιστικά σχόλια. Σίγουρα δεν είναι όλοι οι διάσημοι πλούσιοι, ο καθένας έχει διαφορετική οικονομική κατάσταση.

Δεν υπονοούσα ότι η Ασημίνα είναι με αυτόν τον άνθρωπο για τα χρήματα. Εγώ και στην αρχή του Survivor που έκανα παρέα μαζί της, την ρωτούσα πράγματα, το ζούσα πολύ μαζί της , οπότε έβλεπα μια κοπέλα που είναι ερωτευμένη με τον σύντροφός της και αυτός την στηρίζει. Ποια είμαι εγώ να κρίνω ποιος είναι με ποιον και γιατί;».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share