Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 5: «Πρέπει να νικήσει...» - «Έσπασαν» τη σιωπή τους Ασημίνα και Μαίη μετά την αποχώρηση

Οι πρώτες τους δηλώσεις μετά το τέλος από το ριάλιτι

6 Ιουλίου 2022 09:14
Survivor 5: «Πρέπει να νικήσει...» - «Έσπασαν» τη σιωπή τους Ασημίνα και Μαίη μετά την αποχώρηση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Μαίη Εμμανουηλίδου δεν κατάφεραν να περάσουν στον τελικό του Survivor, παίρνοντας την 3η και την 4η θέση αντίστοιχα, για να προκριθούν οι Άρης Σοϊλέδης και Στάθης Σχίζας.

Λίγη ώρα μετά την αποχώρησή της από τον ημιτελικό του Survivor 5, η Ασημίνα Χατζηανδρέου μίλησε στις κάμερες και μεταξύ άλλων ευχαρίστησε τον κόσμο που την στήριξε, ενώ αποκάλυψε και ποιος θα ήθελε να είναι ο νικητής του ριάλιτι επιβίωσης.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που πήρα την 3η θέση. Είμαι ευγνώμων για τον κόσμο που με στήριξε σε αυτή τη δύσκολη στιγμή απέναντι σε δύο πολύ δυνατούς παίκτες. Ήθελα να είμαι σε αυτόν τον τελικό και στεναχωριέμαι αλλά ξέρω ότι 6,5 μήνες μάχομαι γι΄αυτή τη μέρα. Έφτασα σε αυτή τη μέρα και δεν με νοιάζει τι θέση πήρα.

Τώρα πρέπει να αναδειχθεί ένας νικητής του Survivor. Νομίζω αυτός που έχει ζήσει πιο πολύ το παιχνίδι μετά από εμένα είναι ο Άρης που μπήκε τον πρώτο μήνα, γιατί ο Στάθης μπήκε τον Μάρτιο. Πιστεύω πρέπει να το πάρει ο Άρης. Οι άνθρωποι που μας βλέπουν και αυτοί που μπήκαν στο παιχνίδι γνωρίζουν πως οι πρώτοι μήνες είναι οι πιο δύσκολοι. Νομίζω ότι και ο κόσμος θα στηρίξει αυτό το παιδί που είναι από τους πρώτους μήνες», ανέφερε χαρακτηριστικά

Survivor 5: Η στήριξη (και) της Μαίης στον Σοϊλέδη

Το βράδυ της Τρίτης 5/7 το κοινό παρακολούθησε την πρώτη φάση του τελικού του Survivor 5 και πιο αναλυτικά του ημιτελικού, από τον οποίο αποχώρησαν δύο παίκτες. Αρχικά είδαμε την Μαίη να αφήνει το όνειρο της, αφού νωρίτερα έπαιξε το συγκινητικό βίντεο με τη συνάντηση των γονιών της.

Στη συνέχεια, ούτε η Ασημίνα κατάφερε να πάρει τη θέση, που θα την έφερνε στον τελικό με το φετινό παιχνίδι να γίνεται αμιγώς αντρική υπόθεση. Παρ' όλα αυτά η Μαίη δεν στεναχωρήθηκε λεπτό με αυτή την εξέλιξη, καθώς μέσα από τις αποκλειστικές πρώτες δηλώσεις της φάνηκε πως για άλλη μια φορά στήριξε τον φίλο της Άρη Σοϊλέδη.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share