Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 06/07: Η τεράστια διαφορά Ασημίνας - Μαίης! Αναλυτικά τα αποτελέσματα!

Αποκλειστικό!

6 Ιουλίου 2022 08:01
Survivor spoiler 06/07: Η τεράστια διαφορά Ασημίνας - Μαίης! Αναλυτικά τα αποτελέσματα!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler 06/07: Μπορεί και οι δύο να μην κατάφεραν να περάσουν στον σημερινό μεγάλο τελικό του Survivor 5 όμως νωρίς την βραδιά του live στο Γαλάτσι βρέθηκαν αντιμέτωπες, σε μια ψηφοφορία που είχε ξεκινήσει από τον... Άγιο Δομίνικο 24 ώρες πριν!

Εκεί όπου Ασημίνα Χατζηανδρεόυ και Μαίη Εμμανουηλίδου τέθηκαν σε ψηφοφορία για να δούμε ποια κοπέλα θα περάσει στην επόμενη φάση, μαζί με τους Άρης Σοϊλέδη και Στάθη Σχίζα. Εκεί λοιπόν η Ασημίνα ήταν ξεκάθαρο φαβορί και κατάφερε με μεγάλη άνεση να περάσει στην επόμενη φάση.

Όπως ΜΟΝΟ το Athensmagazine.gr σας είχε ενημερώσει από νωρίς το βράδυ της Τρίτης (05/07), η Ασημίνα είχε καθαρίσει από νωρίς την... μπουγάδα. Η διαφορά ήταν τόσο μεγάλη που δεν μπορούσε να ανατραπεί στο φινάλε της βραδιάς. Πληροφορίες μας αναφέρουν πως η Ασημίνα είχε συγκεντρώσει ένα ποσοστό κοντά στο 70%, κάτι που δεν γινόταν να αλλάξει ακόμα και αν η ψηφοφορία κρατούσε ακόμα 24 ώρες.

Έτσι θα τα ποσοστά να κυμαίνονται στο 70% με 30% δεν γινόταν να αλλάξει κάτι. Η Ασημίνα Χατζηανδρέου πήρε την πρόκριση όμως η χαρά της δεν κράτησε για πολύ καθώς αποκλείστηκε από τον μεγάλο τελικό! Έκει που ο Άρης Σοϊλέδης θα μονομαχήσει απόψε με τον Στάθη Σχίζα για τον μεγάλο νικητή του Survivor 5 και των 100.000 ευρώ!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share