Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor 5: «Γαμπρός» ο Σπύρος Μαρτίκας - Γνώρισε τους γονείς της Βρισηίδας Ανδριώτου (Video)

Τι είπαν στις κάμερες;

5 Ιουλίου 2022 11:01
Survivor 5: «Γαμπρός» ο Σπύρος Μαρτίκας - Γνώρισε τους γονείς της Βρισηίδας Ανδριώτου (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 5: Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου έκαναν χθες την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση και έκαναν δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες.

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψαν το πρώτο τους ραντεβού, τη γνωριμία με τους γονείς της Βρισηίδας και τα συναισθήματα που τρέφουν ο ένας για τον άλλον.

Δείτε επίσης: Survivor 5: «Της πήρα 10 Barbie...» - Κόλαφος ο Σπύρος Μαρτίκας για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

«Ο βήχας και ο έρωτας δεν κρύβονται… Βγήκαμε πρώτο ραντεβού πριν δυο μέρες και συζούσαμε 2,5 μήνες στο Survivor» είπε ο Σπύρος Μαρτίκας, με τη Βρισηίδα Ανδριώτου να συμπληρώνει: «Πήγαμε για φαγητό με τους γονείς μου και μετά για ποτό. Ερωτεύτηκα τον χαρακτήρα του, στο Survivor δεν είπα α τι ωραίος γκόμενος και όρμηξα. Δεν υπάρχει αυτό»

Δείτε το βίντεο:

Survivor 5: Δεν... κρατιόντουσαν - Η πρώτη συνάντηση Σπύρου Μαρτίκα και Βρισηίδας Ανδριώτου μετά το παιχνίδι, σε μια τρυφερή φωτογραφία!

Ζευγάρι κι επίσημα είναι πλέον ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου, οι οποίοι βρέθηκαν για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή τους από το Survivor και την επιστροφή τους στην Ελλάδα, με τους δυο πρώην παίκτες να είναι πανευτυχείς.

Μπορεί μέσα στο παιχνίδι κάποια στιγμή η σχέση τους να πέρασε μια σοβαρή κρίση και ρήξη, ωστόσο μετά από λίγες μέρες τα ξανά βρήκαν και περίμεναν πως κι πως να ζήσουν τον έρωτά τους και στην Ελλάδα, υπό κανονικές αυτή τη φορά συνθήκες.

Σήμερα λοιπόν 1/7, ο φαρμακοποιός ταξίδεψε από την Αθήνα στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να δει την αγαπημένη του, όπως είχε αποκαλύψει χαρακτηριστικά και μέσα από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά.

Το ζευγάρι λοιπόν μετά από αρκετό καιρό ξανά συναντήθηκε και απόλαυσε ένα υπέροχο γεύμα μαζί με τον αδερφό της Βρισηίδας, Λευτέρης. Μάλιστα, η Βρισηίδα μοιράστηκε και μερικά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η πρώτη συνάντηση Βρισηίδας - Μαρτίκας μετά το παιχνίδι

αναρτηση-βρισηιδα-ανδριωτου-σπυροσ-μαρτικασ-1-7

αναρτηση-βρισηιδα-ανδριωτου-σπυροσ-μαρτικασ-1-7


 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share