Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 5 - «Λιώνει» η Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Μόλις δω τον Χρήστο Δάντη, θέλω να με...» (Video)

Τι δήλωσε για τη σχέση τους;

5 Ιουλίου 2022 08:07
Survivor 5 - «Λιώνει» η Ασημίνα Χατζηανδρέου:  «Μόλις δω τον Χρήστο Δάντη, θέλω να με...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 5: Μετά από την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού ότι με την επιστροφή των παικτών στην Ελλάδα, θα μεταφερθούν αμέσως σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, για να συναντηθούν με τις οικογένειές τους, όλοι τους ξέσπασαν σε κλάματα. Η Ασημίνα δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της μιλώντας για την οικογένειά της, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στον σύντροφό της, Χρήστο Δάντη, ο οποίος και της έχει λείψει αφάνταστα.

Δείτε επίσης: Survivor 5 - Άνετος ο Χρήστος Δάντης: Η φωτογραφία με το τρυφερό στιγμιότυπο Ασημίνας - Σοϊλέδη (photo)

Μάλιστα, ζήτησε και μια χάρη από τον Γιώργο Λιανό, μιας και ο παρουσιαστής της αποκάλυψε ότι ο Χρήστος Δάντης θα βρίσκεται στο live.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου είπε χαρακτηριστικά: "Σε αυτή τη δύσκολη ψηφοφορία, θα ήθελα την στήριξη του κόσμου. Μου φαίνεται σαν όνειρο ότι από αύριο θα βρίσκομαι στην Ελλάδα. Θέλω να συναντήσω και να αγκαλιάσω τα αγαπημένα μου πρόσωπα, φυσικά τον Χρήστο, αλλά και να συνεχίσω πράγματα που είχα αφήσει φεύγοντας. Μόλις δω τον Χρήστο στον ημιτελικό, θα ήθελα να σου ζητήσω μια χάρη. Θέλω να με αφήσεις να πάω και να τον αγκαλιάσω. Για μια σχέση έξι μήνες σημαίνει χωρισμός. Δεν ξέρω πως θα είναι η σχέση μετά από τόσο καιρό. Πιστεύω ότι θα είναι κάτι το οποίο θα είναι ακραίο. Ή θα σου κάνει καλό η τόση απόσταση και θα σου γεμίσει τις μπαταρίες ή θα είναι ότι θα νιώθεις με τον άλλον σαν ξένη. Για εμένα ισχύει το πρώτο, θέλω να πιστεύω ότι το ίδιο θα συμβεί και με τον Χρήστο".

Δείτε το βίντεο:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share