Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 05/07: Ασημίνα Χατζηανδρέου ή Μαίη Εμμανουηλίδου; Αυτή η κοπέλα αποχωρεί σήμερα από το Survivor 5!

Αυτή η παίκτρια περνάει στην επόμενη φάση!

5 Ιουλίου 2022 07:42
Survivor spoiler 05/07: Ασημίνα Χατζηανδρέου ή Μαίη Εμμανουηλίδου; Αυτή η κοπέλα αποχωρεί σήμερα από το Survivor 5!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler 05/07: Άγιος Δομίνικος τέλος για φέτος με τους τέσσερις φιναλίστα να έχουν επιστρέψει στην Ελλάδα για τους ημιτελικούς του Survivor 5! Στον τάκο απόψε, σε live μετάδοση από το Γαλάτσι, η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Μαίη Εμμανουηλίδου! Ποια θα περάσει στον ημιτελικό της Τετάρτης;

Η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου, ο Άρης Σοϊλέδης, ο Στάθης Σχίζας κι η Ασημίνα Χατζηανδρέου είναι οι τέσσερις φιναλίστ του φετινού Survivor.

Ύστερα από 6,5 μήνες παραμονής Άγιο Δομίνικο, αμέτρητους αγώνες και δύσκολες συνθήκες, κατάφεραν να κερδίσουν μια θέση στον σημερινό (5/7) ημιτελικό της Αθήνας.

Οι τέσσερις παίκτες αποχαιρετούν συγκινημένοι τον τόπο που τους φιλοξένησε για τόσο μεγάλο διάστημα: την παραλία και την καλύβα που γέλασαν, έκλαψαν πείσμωσαν, άλλαξαν…

Πριν πάρουν το αεροπλάνο της επιστροφής, ωστόσο, πρέπει να μπουν για τελευταία φορά στους στίβους μάχης του Survivor και να δώσουν τα πάντα για να επικρατήσουν.

Δύο αγώνες, δύο νικητές. Όποιοι τα καταφέρουν προκρίνονται απευθείας στην τριάδα του ημιτελικού.

Για τους δύο ηττημένους ξεκινάει μία νέα περιπέτεια καθώς οδηγούνται στο Συμβούλιο του Νησιού και τίθενται στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού, το οποίο και καλείται να επιλέξει ποιος ή ποια θα συνεχίσει στη δεύτερη φάση του Ημιτελικού. Οι γραμμές άνοιξαν κατά τη διάρκεια του συμβουλίου και θα κλείσουν σήμερα το βράδυ, κατά τη διάρκεια του live.

Ποιοι θα πάρουν τις δύο «χρυσές» προκρίσεις και θα πλησιάσουν το μεγάλο έπαθλο αξίας 100.000 ευρώ και ποιοι θα πρέπει να ζητήσουν εκ νέου τη στήριξη του κόσμου;

Survivor spoiler 05/07: Ασημίνα Χατζηανδρέου ή Μαίη Εμμανουηλίδου; Αυτή η κοπέλα αποχωρεί σήμερα από το Survivor 5!

Στάθης και Άρης είναι οι δύο σίγουροι που θα βρεθούν στον ημιτελικό της Τρίτης (5/7) που θα διεξαχθεί στο Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι. Οι δύο παίκτες θα κερδίσουν τους τελευταίους δύο αγώνες και παράλληλα το «εισιτήριο» για αύριο.

Έτσι, Ασημίνα και Μαίη θα τεθούν στη δικαιοδοσία του τηλεοπτικού κοινού, το οποίο θα αποφασίσει με ποια θα κλείσει η τριάδα του ημιτελικού και θα μείνει «ζωντανή» στο κυνήγι του μεγάλου επάθλου των 100.000 ευρώ.

Survivor spoiler 5/7: Πάμε για έκπληξη! Ποιος παίκτης αποχωρεί σήμερα;

Λίγες ημέρες απέμειναν για τον μεγάλο τελικό του Survivor 2022. Οι 4 παίκτες έχουν ήδη αναχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο και επιστρέφουν στην Αθήνα για να βρεθούν σήμερα Τρίτη 5 Ιουλίου στον ημιτελικό του παιχνιδιού επιβίωσης.

Οι δύο άνδρες που κατάφεραν να φτάσουν στην τελική τετράδα, Άρης Σοϊλέδης και Στάθης Σχίζας έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρόκρισή τους στον ημιτελικό. Ποια παίκτρια όμως θα καταφέρει να πλαισιώσει την τελική τριάδα; Η Ασημίνα ή η Θωμαΐδα;

Σύμφωνα με το Athensmagazine.gr τόσο η Ασημίνα όσο και η Μαίη έχουν «δώσει» σωματική και ψυχική δύναμη και διεκδικούν μια θέση στον ημιτελικό. Και οι δύο κοπέλες έχουν μεγάλο κοινό ωστόσο η Ασημίνα «κρατιέται» από την στάση που θα κρατήσουν οι υποστηρικτές του Σοϊλέδη.

Αν το κοινό του Άρη στηρίξει την Ασημίνα τότε υπάρχουν πιθανότητες να προσπεράσει την Μαίη. Αν όμως οι ψηφοφόροι δεν την υποστηρίξουν τότε και η Θωμαΐς θα έχει πολύ μεγάλες πιθανότητες να προκριθεί στον ημιτελικό.

Ακόμα η ψηφοφορία δεν έχει ολοκληρωθεί όμως φαβορί για πρόκριση υπάρχει και είναι η Ασημίνα! Μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί...

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share