Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 04/07: Αυτοί οι δύο κερδίζουν τον αγώνα και πάνε απευθείας στον ημιτελικό του Survivor 5! Οι άλλοι δύο που μένουν υποψήφιοι

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

4 Ιουλίου 2022 21:44
Survivor spoiler 04/07: Αυτοί οι δύο κερδίζουν τον αγώνα και πάνε απευθείας στον ημιτελικό του Survivor 5! Οι άλλοι δύο που μένουν υποψήφιοι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Οι ώρες μετρούν αντίστροφα και σε περίπου 50 ώρες από την ώρα, που γράφονται αυτές οι γραμμές, θα γνωρίζουμε ποιος είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor 5, μετά από μια ακόμη σεζόν, που κράτησε το κοινό με... κομμένη την ανάσα.

Η ώρα της αλήθειας έχει πλέον φτάσει για όλους και μένει να φανεί το ποιος είναι ο πιο σκληρός, ο καλύτερος, ο πιο δημοφιλής, με το τηλεοπτικό κοινό να αποφασίζει για εκείνον, που θα πάρει το έπαθλο και θα γίνει κατά 100.000 ευρώ πλουσιότερος, χώρια από όσα χρήματα έχει ήδη αποταμιεύσει από τη συμφωνία του με την παραγωγή.

Ο Γιώργος Λιανός, άλλωστε, είναι ήδη στην Ελλάδα και οι παίκτες ακολουθούν άμεσα, κάτι που σημαίνει πως τα γυρίσματα στον Άγιο Δομίνικο έχουν τελειώσει και οι παίκτες έχουν αποχαιρετήσει το νησί, ώστε να τεθούν ενώπιον του κοινού, τηλεοπτικού και ζωντανού, στη μετάδοση που θα γίνει στο Άλσος Βεΐκου για τον ημιτελικό αύριο (5/7), για να ακολουθήσει μεθαύριο (6/7) ο τελικός.

Survivor spoiler: Οι δύο που πάνε απευθείας ημιτελικό και οι υποψήφιοι

Πριν από αυτές τις συναντήσεις με τον κόσμο, ωστόσο, μένει να δούμε ποιοι θα περάσουν σε αυτό τον ημιτελικό. Όπως έχει γίνει γνωστό, μέσω των αγώνων κατάταξης δύο παίκτες θα καταφέρουν να εξασφαλίσουν απευθείας την παρουσία τους στον ημιτελικό και οι άλλοι δύο θα τεθούν ως υποψήφιοι προς αποχώρηση, με τον έναν να χάνει για πολύ λίγο μια θέση στο Γαλάτσι.

Για να μάθουμε, πρέπει πρώτα να δούμε ποιοι θα κερδίσουν τους αγώνες κατάταξης. Οι πληροφορίες μας, όπως είχαμε επισημάνει και προηγουμένως, φέρουν ως πρώτο νικητή τον Στάθη Σχίζα, ο οποίος κάνει την έκπληξη. Ο Άρης Σοϊλέδης, όμως, στη συνέχεια δε θα θέσει την παρουσία του εν αμφιβόλω στον ημιτελικό, ερχόμενος δεύτερος. Κάπως έτσι και σύμφωνα με την τελευταία μας πληροφόρηση, η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Μαίη Εμμανουηλίδου θα δουν τις γραμμές να ανοίγουν για αυτές, με το κοινό να αποφασίζει την τριάδα, που θα καθίσει για μερικές ώρες αγωνίας, στο δρόμο για την πρόκριση στον τελικό.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share