Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 5: Σαν ερωτευμένοι... πιγκουίνοι Μαρτίκας και Βρισηίδα - Τρυφερά στιγμιότυπα από τις πρώτες τους διακοπές

Δεν κρύβουν τον έρωτά τους

4 Ιουλίου 2022 11:22
Survivor 5: Σαν ερωτευμένοι... πιγκουίνοι Μαρτίκας και Βρισηίδα - Τρυφερά στιγμιότυπα από τις πρώτες τους διακοπές
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου είναι τρελά ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν, μετά την έξοδό τους από το Survivor 5, με τον φαρμακοποιό να φτάνει στο σημείο να πάει και στη Θεσσαλονίκη για χάρη της καλής του.

Αυτές τις μέρες το ζευγάρι απολαμβάνει τις πρώτες του κοινές διακοπές στη Χαλκιδική και οι αναρτήσεις τους στο Instagram, είναι άφθονες.

Το ειδύλλιο που γεννήθηκε στο Survivor, ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και τη Βρισηίδα Ανδριώτου, συζητήθηκε περισσότερο από κάθε τι στο φετινό ριάλιτι επιβίωσης.

Οι πρώην παίκτες ήρθαν από τα μισά του παιχνιδιού αρκετά κοντά και μάλιστα οι φήμες τους ήθελαν να είναι ακόμη και ζευγάρι, με τον Μαρτίκα να... στάζει μέλι όπου σταθεί.

Η αντίδραση του Σπύρου στα κακόβουλα σχόλια

Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου δείχνουν να έχουν μια όμορφη σχέση, που άρχισε στο Survivor 5 και συνεχίζεται στην Ελλάδα, με τον φαρμακοποιό να δημοσιεύει πολλές κοινές τους στιγμές και να μοιράζεται σχόλια αγάπης μαζί της.

Κάτω από μια ανάρτηση, όμως, υπήρξαν και μερικά αρνητικά σχόλια που ο Σπύρος Μαρτίκας δεν άφησε αναπάντητα.

«Αρχηγέ άσε τη Βρισηίδα, κάνει σαν 10χρονο που δε της πήραν την καινούργια barbie» έγραψε ένας ακόλουθος του φαρμακοποιού με τον ίδιο να απαντά, «Της πήρα 10 barbie και είναι πολύ ήρεμη τώρα, σε ευχαριστώ για τη συμβουλή, το κανόνισα».

Ένα άλλο σχόλιο ανέφερε, «Σε τέτοια ηλικία μια σχέση με μια τόσο ανώριμη κοπέλα είναι χάσιμο χρόνου αν δεν είναι fake η σχέση. Στην αρχή 3-4 μήνες έρωτας και μετά θα ξαναβλέπεις ένα κορίτσι κακομαθημένο κοριτσάκι που θα σε παρατήσει για τον επόμενο που θα βαρεθεί» και λίγο μετά ήρθε η απάντηση του Σπύρου Μαρτίκα.

«Σ’ ευχαριστώ αγαπημένη μου για τη συμβουλή σου» έγραψε.

Σπύρος Μαρτίκας σχόλια Instagram

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share