Κυριακή, 14 Αυγούστου 2022

Survivor 5: Παθιασμένη με τον Στάθη Σχίζα η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου - «Από τότε που τον γνώρισα...»

Τα λόγια της... όλο μέλι

3 Ιουλίου 2022 14:34
Survivor 5: Παθιασμένη με τον Στάθη Σχίζα η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου - «Από τότε που τον γνώρισα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δεν κρύβει τον έρωτά της για τον Στάθη Σχίζα, με τους δύο να βρίσκονται στα καλύτερά τους, ακόμη κι αν ο πρώτος βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Survivor 5.

Την επιχειρηματία συνάντησε σε βραδινή της έξοδο η κάμερα της εκπομπής «Οpen Weekend» και εκείνη δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον σύντροφό της, που παλεύει για να μπει στον τελικό του ριάλιτι, παλεύοντας πρώτα για τη μη αποχώρησή του.

Survivor 5: Τα λόγια... όλο μέλι της Παναγιώταρου για τον αγαπημένο της

«Ο Στάθης είναι πάρα πολύ καλό παιδί. Είναι από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Επειδή είναι πολύ εσωστρεφής, δε μιλά πολύ για τον εαυτό του, δε λέει πράγματα που έχει κάνει και που έχει περάσει… Τον Στάθη τον γνώριζα πολλά χρόνια, τον γνώρισα από μια κοινή μας φίλη και από την αρχή μου άρεσε.

Μετά ήμασταν και οι δυο σε μια άλλη κατάσταση, εγώ παντρεύτηκα, εκείνος είχε μια άλλη σχέση… Αλλά η ζωή τα έφερε έτσι που οι δρόμοι μας ξανασυναντήθηκαν. Ο Στάθης είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον από πριν αλλά επειδή ήμουν σε άλλη κατάσταση δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει κάτι. Στην πορεία όμως επειδή με διεκδίκησε και μου αρέσει να βλέπω άντρες που διεκδικούν τις γυναίκες, το εκτίμησα πολύ.

Είμαστε μαζί 1.5 χρόνο. Τα παιδιά που έχουν βγει από το παιχνίδι μου λένε ότι τους μίλαγε συνέχεια για μένα. Με συγκινεί αυτό…. Εννοείται ότι θέλω να είναι ο νικητής… Πιστεύω ότι μπορεί και να κλάψω λίγο μόλις τον δω», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share