Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 03/07: Φινάλε με τεράστιο έπαθλο στο Survivor 5! Αυτός είναι ο νικητής

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

3 Ιουλίου 2022 13:37
Survivor spoiler 03/07: Φινάλε με τεράστιο έπαθλο στο Survivor 5! Αυτός είναι ο νικητής
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Το τέλος του Survivor 5 έχει φτάσει και οι παίκτες του περνούν τις τελευταίες ώρες τους στον Άγιο Δομίνικο, με το μεγάλο φινάλε να γράφεται στο Άλσος Βεΐκου σε μόλις τρεις ημέρες (6/7) και την αγωνία να βρίσκεται στο κατακόρυφο για το ποιος θα πάρει τα 100.000 ευρώ.

Οι πέντε παίκτες που έχουν απομείνει θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, ώστε να καταφέρουν να σηκώσουν την κούπα. Πριν από αυτό, όμως, πρέπει πρώτα να δούμε ποιος είναι ο τελευταίος παίκτης, που θα φύγει από το ριάλιτι επιβίωσης, για να καταλήξουμε στην τελική τετράδα, η οποία θα παρουσιαστεί ενώπιον του κοινού στο Γαλάτσι.

Ο Στάθης Σχίζας και η Σταυρούλα Χρυσαειδή θα μάθουν από τον Γιώργο Λιανό ποιος από τους δύο έχει φτάσει στην πηγή, αλλά δε θα καταφέρει να... πιει νερό, χάνοντας τη θέση του για την τελική αυτή φάση μόλις ένα «βήμα» πριν. Η απογοήτευση θα είναι μεγάλη, ασφαλώς, αν και εμείς γνωρίζουμε ήδη ποιος είναι ο παίκτης που θα πάρει τη δάδα του και θα αποχωρήσει.

Survivor spoiler: Ο παίκτης που... θα γνωρίσει την πρωτεύουσα

Πριν από την αποχώρηση, όμως, υπάρχει κι ένα έπαθλο, με το οποίο κλείνει ο κύκλος στον Άγιο Δομίνικο για αυτά τα αγωνίσματα. Ο αγώνας θα είναι ιδιαίτερα απαιτητικός για ένα υπέροχο δώρο της παραγωγής για τον νικητή, που δεν είναι άλλο από το να δει την πρωτεύουσα της Δομινικανής Δημοκρατίας, λίγο πριν πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής στην Ελλάδα.

Ποιος παίκτης, όμως, θα τα καταφέρει πριν από το κρίσιμο συμβούλιο, όπου θα μάθουμε την τελική τετράδα; Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο Άρης Σοϊλέδης για ακόμη μια φορά κερδίζει και θα... χαρεί το υπέροχο έπαθλο, στέλνοντας μήνυμα εν όψει της ανακοίνωσης του επάθλου την Τετάρτη, μιας και λογίζεται το μεγάλο φαβορί.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share