Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 5 - «Γαμπρός» ο Χρήστος Δάντης: Πρόταση γάμου στην Ασημίνα Χατζηανδρέου μετά τον τελικό;

Θα το πάρει το κορίτσι;

3 Ιουλίου 2022 09:29
Survivor 5 -  «Γαμπρός» ο Χρήστος Δάντης: Πρόταση γάμου στην Ασημίνα Χατζηανδρέου μετά τον τελικό;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Χρήστος Δάντης τα τελευταία τρία χρόνια βρίσκεται σε σχέση με την πολύ νεότερη του, Ασημίνα Χατζηανδρέου, που διαγωνίζεται στο Survivor 5.

Ο ίδιος δεν έχει κρύψει στιγμή τον έρωτά του για την ποδοσφαιρίστρια, ενώ βρίσκεται πάντα στο πλευρό της. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει πάρει θέση για να προστατέψει την αγαπημένη του.

Μάλιστα, η διαφορά ηλικίας δεν είναι εμπόδιο μεταξύ τους, καθώς τα χρόνια που είναι μαζί δεν είναι και λίγα.

Ο γνωστός τραγουδιστής που έχει ενεργή παρουσία στα social media δείχνει ξεκάθαρα τη στήριξή του προς την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Χρήστος Δάντης Ασημίνα Χατζηανδρέου

Ο Χρήστος Δάντης, εκτός από τις μουσικές του επιτυχίες, έχει απασχολήσει τα media και με την προσωπική του ζωή, καθώς πολλές από τις σχέσεις του κατέληξαν στα σκαλιά της εκκλησίας.

Μπορεί μέχρι πρότινος ο έγγαμος βίος να μην του πήγαινε, ωστόσο τα πράγματα με τη νεαρή αθλήτρια που διαγωνίζεται στο ριάλιτι επιβίωσης φαίνεται πως είναι πολύ διαφορετικά.

Πρόταση γάμου στην Ασημίνα Χατζηανδρέου μετά τον τελικό;

Αν και το ζευγάρι φαίνεται πλήρως ευτυχισμένο, ο γνωστός τραγουδιστής φαίνεται πως θα αργήσει να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του με την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Το πρόβλημα δεν φαίνεται να είναι η διαφορά ηλικίας τους, αλλά το γεγονός ότι για τον τραγουδιστή το κομμάτι «σχέσεις» έχει κάνει τον κύκλο του.

Μάλιστα, ο ίδιος πριν λίγα χρόνια είχε αναφέρει για τα προσωπικά του: «Νιώθω ότι έχω ολοκληρώσει τον κύκλο μου σαν άνθρωπος, δηλαδή όσον αφορά τις σχέσεις μου.

Φτάνει μια εποχή που λες τα δοκίμασα, είναι καιρός να κάνω παρέα με τον εαυτό μου. Δεν μπορείς να ξέρεις αν θα ερωτευτείς. Είμαι μόνος μου. Τα παιδιά μου είναι πάρα πολύ μικρά για να αντιληφθούν ότι ο μπαμπάς μπορεί να προχωρήσει σε μια άλλη σχέση κάποια στιγμή. Και εντάξει, έχω 3 παιδιά. Έχω κάνεις 4 γάμους. Φτάνει!

Αυτή τη στιγμή δεν μου λείπει καθόλου η συντροφικότητα. Κάνω παρέα με τον εαυτό μου. Δίνω έμφαση στον Χρήστο και στην δουλειά του»

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share