Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 03/07: Εκτός τελικού ο Άρης Σοϊλέδης! Η απόλυτη ανατροπή στο Survivor 5

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

3 Ιουλίου 2022 08:06
Survivor spoiler 03/07: Εκτός τελικού ο Άρης Σοϊλέδης! Η απόλυτη ανατροπή στο Survivor 5
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Το Survivor έχουμε αναφέρει πολλές φορές, ότι είναι το παιχνίδι των μεγάλων ανατροπών. Αυτές μπορεί να συμβούν ανά πάσα στιγμή και σε οποιονδήποτε παίκτη, έστω κι αν εκείνος δικαιολογημένα μπορεί να λογίζεται ως το μεγάλο φαβορί, ή αντιθέτως το αουτσάιντερ του ριάλιτι, που όμως πάντα μας επιφυλάσσει εκπλήξεις.

Από το ξεκίνημα της παρουσίας του στον φετινό κύκλο, καθένας έχει καταλάβει πως ο Άρης Σοϊλέδης είναι ο επικρατέστερος για τη μεγάλη νίκη στο Survivor. Οι εξαιρετικές του αγωνιστικές επιδόσεις, όπως και... η μαεστρία του παρασκηνιακά τον έχουν οδηγήσει στο σημείο, να θεωρείται ο καλύτερος και δικαίως έχει συγκεντρώσει τις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει.

Από τότε, δε, που το Survivor έγινε ατομικό, είναι μετρημένες κυριολεκτικά στα δάχτυλα του ενός χεριού οι περιπτώσεις, όπου ο νικητής ήταν άλλος πέραν του πρώην ποδοσφαιριστή, ο οποίος μέσες άκρες έχει το «πακέτο», ώστε να φτάσει μέχρι την νίκη σε μια πέμπτη σεζόν του ριάλιτι, όπου οι ίντριγκες και οι εντάσεις για άλλη μια φορά δεν έλειψαν.

Survivor spoiler: Ο αγώνας που βγάζει τον Άρη Σοϊλέδη εκτός τελικού

Η πολλή σιγουριά, όμως, έναν άνθρωπο μπορεί να τον κάνει σε μια στιγμή να... προσγειωθεί απότομα. Να βλέπει, δηλαδή, αυτό που θεωρεί δεδομένο να μην πραγματοποιείται τελικά, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να «κυνηγά», ώστε να προλάβει να φτάσει μέχρι το στόχο του. Και αυτό θα συμβεί με τον Σοϊλέδη λίγες ώρες πριν από τον τελικό.

Η σημερινή (3/7) ημέρα είναι αφιερωμένη σε Στάθη Σχίζα και Σταυρούλα Χρυσαειδή, καθώς ένας εκ των δύο μόνο θα καταφέρει να μείνει στο ριάλιτι και να μπει στην τελική τετράδα. Η αυριανή (4/7), όμως, είναι εξίσου κρίσιμη, αφού θα έχουμε έναν τελευταίο αγώνα κατάταξης, ο νικητής του οποίου θα βρεθεί απευθείας στον ημιτελικό.

Κι εκεί, που όλοι θα περιμέναμε τον Σοϊλέδη νικητή, ο Στάθης αναμένεται να κάνει την πολύ μεγάλη έκπληξη. Ο επιχειρηματίας όχι μόνο μένει στο ριάλιτι, αλλά παίρνει και την νίκη, που τον οδηγεί στον ημιτελικό της Τρίτης (6/7) και, αντιθέτως, η τριάδα των Άρη, Ασημίνας και Μαίης θα χρειαστεί την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού, για να είναι συνεπείς στο μεγάλο ραντεβού.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share