Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor trailer 03/07: «Σήμερα μας αφήνει...» - Πανικός με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού στους παίκτες!

Ολοκληρώνεται η αγωνία πριν από το ραντεβού στο Άλσος Βεΐκου

3 Ιουλίου 2022 07:26
Survivor trailer 03/07: «Σήμερα μας αφήνει...» - Πανικός με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού στους παίκτες!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor trailer: Η μεγάλη στιγμή φτάνει και οι παίκτες, που έχουν απομείνει στο Survivor 5, θα μάθουν ποιος εξ αυτών θα κλείσει... τελευταίος την πόρτα των αποχωρήσεων στον Άγιο Δομίνικο, για να προχωρήσουμε στη διαδικασία του ημιτελικού και του τελικού στο Γαλάτσι, αν και γνωρίζουμε ποιοι θα είναι εκεί.

Οι πέντε παίκτες, που βρίσκονται ακόμη στο νησί, αναλογίζονται τις τελευταίες τους στιγμές σε αυτό, με το γύρισμα βέβαια να έχει ήδη γίνει και το trailer να βγαίνει από σήμερα (1/7) εν όψει της Κυριακής (3/7), πιθανότατα για να έρθουν σύντομα πίσω στην Ελλάδα και να προλάβουν το ραντεβού με το κοινό.

Προτού πάρουν το αεροπλάνο, όμως, ο Γιώργος Λιανός τους επιφυλάσσει μια σπουδαία έκπληξη, ανακοινώνοντάς τους πως τους περιμένει ένα μεγάλο έπαθλο. Αυτό δεν είναι άλλο από την πρωτεύουσα της Δομινικανής Δημοκρατίας, δηλαδή τον Άγιο Δομίνικο, που θα επισκεφθεί σίγουρα ο νικητής του αγωνίσματος.

Survivor trailer: Οι φίλοι που θα αποχωριστούν και η μεγάλη ανακοίνωση

Την ίδια στιγμή, η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Στάθης Σχίζας, πάντως, ζουν τις πιο δύσκολες στιγμές από όλους. Με την παρέα του Σοϊλέδη να έχει επικρατήσει καθαρά, ένας από τους δύο θα παραμείνει μόνο στο ριάλιτι επιβίωσης, αφού αμφότεροι είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση και θα μείνει ως ο μόνος από την παρέα τους, που θα φτάσει μέχρι το Άλσος Βεΐκου.

Αμφότεροι τονίζουν, ότι η κατάσταση μόνο εύκολη δεν είναι. Τόσο η Σταυρούλα όσο και ο Στάθης λένε μπροστά στην κάμερα, ότι είναι δύσκολο να αποχωριστούν ο ένας τον άλλο και, φυσικά, για τους εαυτούς τους προσθέτουν πως πως φτάνουν στην πηγή, αλλά δεν ξέρουν αν θα πιουν νερό.

Η ώρα της αλήθειας, όμως, έρχεται με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει ποιος αποχωρεί, μετά την τηλεοπτική ψηφοφορία, με την αγωνία να ανεβαίνει στο κατακόρυφο, ώστε τελικά να μάθουμε τους φιναλίστ του ημιτελικού.

Δείτε τα δύο trailer:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share