Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 5: Δεν... κρατιόντουσαν - Η πρώτη συνάντηση Σπύρου Μαρτίκα και Βρισηίδας Ανδριώτου μετά το παιχνίδι, σε μια τρυφερή φωτογραφία!

Είναι επίσημα μαζί και δε μπορούν πια να το κρύψουν

1 Ιουλίου 2022 21:53
Survivor 5: Δεν... κρατιόντουσαν - Η πρώτη συνάντηση Σπύρου Μαρτίκα και Βρισηίδας Ανδριώτου μετά το παιχνίδι, σε μια τρυφερή φωτογραφία!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζευγάρι κι επίσημα είναι πλέον ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου, οι οποίοι βρέθηκαν για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή τους από το Survivor και την επιστροφή τους στην Ελλάδα, με τους δυο πρώην παίκτες να είναι πανευτυχείς.

Μπορεί μέσα στο παιχνίδι κάποια στιγμή η σχέση τους να πέρασε μια σοβαρή κρίση και ρήξη, ωστόσο μετά από λίγες μέρες τα ξανά βρήκαν και περίμεναν πως κι πως να ζήσουν τον έρωτά τους και στην Ελλάδα, υπό κανονικές αυτή τη φορά συνθήκες.

Σήμερα λοιπόν 1/7, ο φαρμακοποιός ταξίδεψε από την Αθήνα στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να δει την αγαπημένη του, όπως είχε αποκαλύψει χαρακτηριστικά και μέσα από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά.

Το ζευγάρι λοιπόν μετά από αρκετό καιρό ξανά συναντήθηκε και απόλαυσε ένα υπέροχο γεύμα μαζί με τον αδερφό της Βρισηίδας, Λευτέρης. Μάλιστα, η Βρισηίδα μοιράστηκε και μερικά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η πρώτη συνάντηση Βρισηίδας - Μαρτίκας μετά το παιχνίδι

αναρτηση-βρισηιδα-ανδριωτου-σπυροσ-μαρτικασ-1-7

αναρτηση-βρισηιδα-ανδριωτου-σπυροσ-μαρτικασ-1-7

Survivor 5: "Μέλι" έσταξε ο Σπύρος Μαρτίκας για την Βρισηίδα Ανδριώτου - "Είναι όαση..." (video)

Το μεσημέρι της Τετάρτης 29/6, ο Σπύρος Μαρτίκας βρέθηκε καλεσμένος στο Καλό Μεσημεράκι και παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στον Νίκο Μουτσινά. Μεταξύ άλλων, μίλησε για όσα έζησε στο Survivor 5 αλλά και για το ειδύλλιο με την Βρισηίδα Ανδριώτου. Ο παρουσιαστής, όπως φάνηκε, του ετοίμασε και μία έκπληξη.

«Νομίζω πως αν κάποιος αντέξει στο Survivor, τότε ένας γάμος μετά είναι παιχνιδάκι», είπε ο Σπύρος Μαρτίκας με τον Νίκο Μουτσινά να συμπληρώνει: «Καλό είναι αυτό γιατί και η Βρισηίδα είναι εκρηκτική, σε συμπαθεί! Δεν θα πω εγώ ότι σ’ αγαπάει και τέτοια, αυτά βρείτε τα, εδώ βρέθηκε με την αδερφή σου. Μήπως είσαι παντρεμένος, εγώ το φοβάμαι…».

«Η Βρισηίδα στο Survivor ήταν μία όαση που ήταν όλα τόσο δύσκολα, που η Βρισηίδα διευκόλυνε τα πάντα», συνέχισε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Μια έκπληξη περίμενε τον Σπύρο Μαρτίκα, καθώς η Βρισηίδα Ανδριώτου εμφανίστηκε μέσω skype στο Καλό Μεσημεράκι.

«Να ρωτήσω κάτι; Το Καλό Μεσημεράκι θες να γίνει Καυτό Μεσημεράκι;» ήταν η αντίδραση του πρώην παίκτη του Survivor.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share