Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 01/07: Απόφαση «βόμβα» της παραγωγής - Survivor όλο τον χρόνο και έπαθλο στα 200.000 ευρώ!

Έρχεται ένα Survivor... που δε θα ξεχάσει κανείς!

1 Ιουλίου 2022 12:54
Survivor spoiler 01/07: Απόφαση «βόμβα» της παραγωγής - Survivor όλο τον χρόνο και έπαθλο στα 200.000 ευρώ!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Όταν σας έχουμε αναφέρει ξανά, ότι το Survivor All Star θα είναι κάτι το ξεχωριστό, το εννοούμε πραγματικά. Ο Ατζούν ετοιμάζει μια εκδοχή του παιχνιδιού, που όμοιά της δε θα έχουμε δει ξανά και θα απολαύσουμε, μάλιστα, για... σχεδόν έναν χρόνο στην νέα τηλεοπτική σεζόν.

Η παραγωγή, την έγκριση φυσικά του Τούρκου επιχειρηματία, προχωρά σε αλλαγές εν όψει του έκτου κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης, τον οποίο κανείς δεν πρόκειται να ξεχάσει. Όλοι οι κορυφαίοι παίκτες του, σχεδόν, θα παρελάσουν από τον Άγιο Δομίνικο, σε ένα παιχνίδι που θα διαρκέσει πολύ περισσότερο, θα έχει πιο αυστηρούς κανονισμούς, αλλά και ένα πολύ μεγαλύτερο έπαθλο.

Survivor spoiler: Το All Star δε θα το ξεχάσει κανείς!

Ας τα πάρουμε από την αρχή. Όπως αναφέρει η εκπομπή «Super Κατερίνα», λοιπόν, η παραγωγή έχει αποφασίσει το Survivor 6 να ξεκινήσει τον προσεχή Σεπτέμβριο αντί του Δεκεμβρίου, όπως συνήθως συμβαίνει, φτάνοντας έως και τον Απρίλιο, κάτι που σημαίνει πως το χρονικό διάστημα παραμονής των παικτών θα είναι, αν κάποιος φτάσει έως το τέλος, μέχρι και λίγο πριν από τους οκτώ μήνες.

Δε θα πάνε, όμως, όλοι οι παίκτες μεμιάς στο παιχνίδι. Όπως προκύπτει, η παραγωγή σχεδιάζει, προκειμένου να μη... σκάσουν όλοι μπαίνοντας από το Σεπτέμβριο, να φέρει παίκτες σε δύο δόσεις, ήτοι 15 το Σεπτέμβριο και άλλους 16 τον Ιανουάριο. Θα υπάρχουν, μάλιστα, και 5-6 παίκτες που θα βρίσκονται... στο περίμενε όλο το διάστημα διεξαγωγής του ριάλιτι, ώστε αν κάποιος επιθυμήσει να αποχωρήσει ή πιαστεί να κάνει κάτι που παραβιάζει τους κανόνες, όπως τα... τηλεφωνήματα του Σοϊλέδη, να υπάρχει η δυνατότητα αντικατάστασης.

Κάπως έτσι, η παραγωγή θα δώσει σπουδαία ποσά σε ένα σύνολο άνω των 35 παικτών, ώστε να μας απασχολήσουν για όλη σχεδόν την νέα τηλεοπτική σεζόν. Τα δίνει επίσης... όλα για το έπαθλο, αφού γίνεται λόγος για «διπλασιασμό», κάτι που σημαίνει πως η υπομονή των παικτών μπορεί να αμειφθεί και με 200.000 ευρώ, εκτός του ότι θα παίρνουν έναν καλό εβδομαδιαίο μισθό.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share