Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor trailer 03/07: «Δεν φεύγετε από τον Άγιο Δομίνικο...» - Πανικός για τους παίκτες με την ενημέρωση από τον Λιανό

Ένα σπουδαίο δώρο πριν από την επιστροφή στην Ελλάδα

1 Ιουλίου 2022 10:51
Survivor trailer 03/07: «Δεν φεύγετε από τον Άγιο Δομίνικο...» - Πανικός για τους παίκτες με την ενημέρωση από τον Λιανό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor trailer: Η μεγάλη στιγμή φτάνει και οι παίκτες, που έχουν απομείνει στο Survivor 5, θα μάθουν ποιος εξ αυτών θα κλείσει... τελευταίος την πόρτα των αποχωρήσεων στον Άγιο Δομίνικο, για να προχωρήσουμε στη διαδικασία του ημιτελικού και του τελικού στο Γαλάτσι, αν και γνωρίζουμε ποιοι θα είναι εκεί.

Οι πέντε παίκτες, που βρίσκονται ακόμη στο νησί, αναλογίζονται τις τελευταίες τους στιγμές σε αυτό, με το γύρισμα βέβαια να έχει ήδη γίνει και το trailer να βγαίνει από σήμερα (1/7) εν όψει της Κυριακής (3/7), πιθανότατα για να έρθουν σύντομα πίσω στην Ελλάδα και να προλάβουν το ραντεβού με το κοινό.

Survivor trailer: Το μεγάλο δώρο πριν από... την επιστροφή στην Ελλάδα

Προτού πάρουν το αεροπλάνο, όμως, ο Γιώργος Λιανός τους επιφυλάσσει μια σπουδαία έκπληξη, ανακοινώνοντάς τους πως τους περιμένει ένα μεγάλο έπαθλο. Αυτό δεν είναι άλλο από την πρωτεύουσα της Δομινικανής Δημοκρατίας, δηλαδή τον Άγιο Δομίνικο, που θα επισκεφθεί σίγουρα ο νικητής του αγωνίσματος.

Οι παίκτες μπαίνουν στο στίβο μάχης, ώστε να κερδίσουν λίγες ακόμη στιγμές απόλαυσης, καθώς ακολουθεί η... ελληνική πραγματικότητα, όπου θα μάθουν ποιος περνά στον τελικό.

Δείτε το trailer:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share