Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor trailer 03/07: «Ήρθε το τέλος, τώρα πια...» - Πλαντάζουν όλοι στο κλάμα με την ανακοίνωση το Γιώργου Λιανού

Συγκίνηση λίγο πριν ταξιδέψουν στο Γαλάτσι

1 Ιουλίου 2022 07:58
Survivor trailer 03/07: «Ήρθε το τέλος, τώρα πια...» - Πλαντάζουν όλοι στο κλάμα με την ανακοίνωση το Γιώργου Λιανού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor trailer: Φτάσαμε πια στο τέλος του Survivor 5, με τους πέντε παίκτες να γίνονται τέσσερις και τους εναπομείναντες να γυρίζουν στην Ελλάδα, ώστε να διεκδικήσουν στο Άλσος Βεΐκου, πρώτα μέσω του ημιτελικού και ύστερα στον τελικό, το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Η τελευταία τους μέρα στον Άγιο Δομίνικο έρχεται, με το γύρισμα να έχει ενδεχομένως ήδη πραγματοποιηθεί και τους παίκτες να ετοιμάζονται να πετάξουν για την Αθήνα, αλλά το επεισόδιο να προβάλλεται την Κυριακή (3/7), με τις εξελίξεις να είναι ραγδαίες.

Survivor trailer: Το τελευταίο έπαθλο και η αποχώρηση λίγο πριν από το Γαλάτσι

Ο Άρης Σοϊλέδης, η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Μαίη Εμμανουηλίδου έχουν ήδη περάσει στον ημιτελικό, με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή και τον Στάθη Σχίζα να είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Οι εν λόγω παίκτες, βέβαια, έχουν να «μονομαχήσουν» για ένα τελευταίο αγώνισμα επάθλου, κλείνοντας έτσι τον πέμπτο κύκλο του ριάλιτι στο νησί.

Το trailer δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει, αλλά σας παρουσιάζουμε ως trailer την προσεχή ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού, όπως αποτυπώνεται αυτή στις διαδικτυακές ομάδες, με το τελευταίο συμβούλιο σίγουρα να συγκινεί τους παίκτες, προτού ανακοινωθεί η τελευταία αποχώρηση, όπως και η τετράδα που πάει Γαλάτσι, κάτι που εμείς ήδη γνωρίζουμε.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share