Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 03/07 αποχώρηση: Αυτός ο παίκτης φεύγει και δεν πάει στο Γαλάτσι!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε την συνεχίζετε!

1 Ιουλίου 2022 07:33
Survivor spoiler 03/07 αποχώρηση: Αυτός ο παίκτης φεύγει και δεν πάει στο Γαλάτσι!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler 01/07: Το μεγάλο φινάλε έφτασε και ο τελευταίος παίκτης που θα αποχωρήσει έχει γίνει ήδη γνωστός στην παραγωγή! Ποιος είναι αυτός;

Συγκεκριμένα Σταυρούλα Χρυσαειδή και Στάθης Σχίζας ήταν οι δύο παίκτες που χτες μπήκαν στην κάλπη για να αποχωρήσει εν τέλει ένας εκ των δύο στο φινάλε, κάτι το οποίο θα προβληθεί στο επεισόδιο της Κυριακής!

Πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως το γύρισμα της αποχώρησης θα γίνει αμέσως, αφού στην συνέχεια θα πρέπει να γυρίστει το επεισόδιο επάθλου της Κυριακής και οι παίκτες να μαζέψουν τα πράγματά τους και να επιστρέψουν σιγά σιγά στην Ελλάδα για τον ημιτελικό της Τρίτης (05/06) στο Γαλάτσι!

Survivor spoiler 03/07 αποχώρηση: Αυτός ο παίκτης φεύγει και δεν πάει στο Γαλάτσι!

Ποιοι θα είναι εκεί; Εξασφαλισμένη θέση έχουν ήδη ο Άρης Σοϊλέδης, η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Μαίη Εμμανουηλίδου! Από εκεί και πέρα θα τους ακολουθεί ένας εκ των Σταυρούλα Χρυσαειδή ή Στάθη Σχίζα! Ποιος από τους δύο θα περάσει και ποιος θα αποκλειστεί;

Ακόμα spoiler δεν έχουμ στα χέρια μας αλλά με βάση προηγούμενες ψηφοφορίες ο Στάθης Σχίζας είναι το μεγάλο φαβορί για να περάσει στον ημιτελικό! Όλες τις προηγούμενες φορές που βρέθηκε απέναντι στην Σταυρούλα είχε τερματίσει από πάνω της, όμως τότε ήταν μαζί τους και άλλοι υποψήφιοι! Χτες που ήταν μόλις δύο ενδέχεται το αποτέλεσμα να είναι και ξεχωριστό!

Εμείς κρατάτε πως η Σταυρούλα φαντάζει ως πιθανότερη παίκτρια που αποχωρεί και μόλις έχουμε το δεδομένο και 100% επιβεβαιωμένο spoiler θα σας το μεταφέρουμε εδώ στο Athensmagazine.gr!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share