Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 5: Είχαμε... ζήλειες - Η κοπέλα του Γιώργου Ταλάντσεβ έκανε unfollow τη Σοφιάννα

Μήπως ξέρει κάτι;

30 Ιουνίου 2022 14:45
Survivor 5: Είχαμε... ζήλειες - Η κοπέλα του Γιώργου Ταλάντσεβ έκανε unfollow τη Σοφιάννα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Ταλάντσεβ βρέθηκε σήμερα (30/6) στην εκπομπή «Love it» και φαίνεται πως... τα βρήκε σκούρα, καθώς η κοπέλα του μάλλον ζήλεψε και έκανε unfollow τη Σοφιάννα Αβραμάκη.

Εκείνος απάντησε καταφατικά και άρχισε να εξηγεί εμφανώς κοκκινισμένος από που προέκυψε αυτή η παρεξήγηση.

Μάλλον ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ με τις δηλώσεις του την έκανε τη δουλειά του, αφού μετά τις φήμες που διέρρευσε για ειδύλλιο μεταξύ Άρη Σοιλέδη και Σοφιάννας, κατάφερε να κάνει κάθε σύντροφο παίκτη του survivor να ανησυχεί για την Αβραμάκη. Συμπληρωματικά όπως είπε και ο ίδιος ο Τάλα η κοπέλα του αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Miami, επομένως είναι λογικό η απόσταση και τα όσα έβλεπε και άκουγε να έχουν δημιουργήσει παρεξηγήσεις, με τον Τάλα παράλληλα να βρίσκεται με τη Σοφιάννα.

Survivor 5: Η... παρεξήγηση του Τάλα

Ο Ταλάντσεβ παραδέχτηκε στον δημοσιογράφο τις φήμες:

«Ισχύει ότι η κοπέλα μου έχει κάνει unfollow τη Σοφιάννα. Όπως κάποιοι άνθρωποι βλέπουν λάθος πράγματα στο Survivor , άλλοι βλέπουν λάθος πράγματα στην πραγματική ζωή. Η κοπέλα μου τσαντίστηκε χθες που βγήκαμε παρέα με τον Μαρτίκα και τη Σοφιάννα. Δεν την πήρα μαζί γιατί είναι στο Miami, που να τη φέρω από εκεί», είπε απηυδησμένος στην ερώτηση του πλατό.

Και συνέχισε για να αιτιολογήσει τη στάση της:

«Πολλές φορές είσαι σε ένα ριάλιτι, υπάρχουν κάποια πλάνα, κάποιες φήμες που βγαίνουν προς τα έξω , και κάποιοι τα παρεξηγούν. Η Σοφιάννα στεναχωρέθηκε με αυτό, είμαστε όντως πολύ καλοί φίλοι. Περιμένω την κοπέλα μου να γυρίσει να τα συζητήσουμε από κοντά, ελπίζω τις επόμενες τρεις εβδομάδες να είναι εδώ».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share