Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 30/06: «Σεισμός» από την παραγωγή - Επιστρέφει στο Survivor μετά τα εξώδικα ο Τζέιμς Καφετζής;

Η μεγάλη ανατροπή είναι έτοιμη να γίνει!

30 Ιουνίου 2022 12:28
Survivor spoiler 30/06: «Σεισμός» από την παραγωγή - Επιστρέφει στο Survivor μετά τα εξώδικα ο Τζέιμς Καφετζής;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Το Survivor 5 σύντομα ολοκληρώνεται και αναμένεται να δώσει τη θέση του στην All Star έκδοση του πασίγνωστου προγράμματος, με τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία του να καλούνται να επιστρέψουν στον Άγιο Δομίνικο για μια περιπέτεια, που όμοιά τους δε θα έχουν ζήσει ξανά.

Το Survivor All Star θα αποτελέσει την... ονείρωξη των οπαδών του ριάλιτι επιβίωσης και ο Ατζούν Ιλιτζαλί ψάχνει κάθε πιθανό όνομα, που θα μπορούσε να προσδώσει λάμψη και ενδιαφέρον στο αγαπημένο παιχνίδι του ΣΚΑΪ. Κι όταν λέμε ότι προσπαθεί να φέρει τους καλύτερους, το παλεύει όντως και θα επιχειρήσει να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία για το τηλεοπτικό κοινό, αλλά και τους ίδιους τους παίκτες.

Ποιος δε θέλει να δει, άλλωστε, τους κορυφαίους αγωνιστικά παίκτες να αντιπαρατίθενται, ώστε να φανεί ποιος είναι ο καλύτερος; Αυτό, βέβαια, δυστυχώς δείχνει να μην ισχύει για την περίπτωση του Γιώργου Αγγελόπουλου, ο οποίος βρίσκεται σε μια στιγμή της ζωής του, όπου άλλα πράγματα τον ενδιαφέρουν, αλλά οι υπόλοιποι παίκτες, που ήδη έχουν έρθει σε επαφή με την παραγωγή, μοιάζουν απολύτως θετικοί στο ενδεχόμενο να ταξιδέψουν ξανά στο νησί.

Survivor spoiler: Ανατροπή στη διαμάχη και... επιστροφή Τζέιμς ενόψει

Ένας από αυτούς, μάλιστα, ήταν από τις λιγότερο αναμενόμενες περιπτώσεις, μιας και είχε βρεθεί σε σημείο να ανταλλάζει... εξώδικα με τον Ατζούν. Ο λόγος γίνεται για τον Τζέιμς Καφετζή, ο οποίος χθες (29/6) δέχθηκε, σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα», τηλέφωνο από την παραγωγή, ώστε να αγωνιστεί στο ριάλιτι ξανά, παρά την προαναφερθείσα δικαστική διαμάχη.

Όπως μεταδόθηκε, άλλωστε, αυτός ήταν και ο λόγος που ο Ατζούν στην αρχή, παρά τις πιέσεις όλων για το αντίθετο, δεν τον ήθελε στο Survivor All Star. Η στάση του, όμως, δείχνει να είναι πια πιο διαλλακτική και δεν αποκλείεται να βρεθεί σύντομα μια λύση ανάμεσα στις δύο πλευρές, ώστε να γυρίσει ο Τζέιμς, με την παραγωγή να έχει επίσης επικοινωνήσει με τον Πάνο Αργιαννίδη για τη μεγάλη επιστροφή, όπως και με τον Βασίλη Σίμο, τον Τόνι Σταυράκη και τη Σάρα Εσκενάζυ. Ο Τζέιμς, άλλωστε, προ ημερών είχε αναφέρει το με ποιες προϋποθέσεις θα γυρνούσε στο ριάλιτι, με τις δηλώσεις του να λειτουργούν... προφητικά.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share