Σάββατο, 13 Αυγούστου 2022

Survivor spoiler 30/06, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτοί οι 3 πάνε από σήμερα Γαλάτσι! Οι δύο υποψήφιοι για την τελευταία αποχώρηση από το Survivor 5

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

30 Ιουνίου 2022 20:34
Survivor spoiler 30/06, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτοί οι 3 πάνε από σήμερα Γαλάτσι! Οι δύο υποψήφιοι για την τελευταία αποχώρηση από το Survivor 5
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Η ώρα της αλήθειας στο Survivor 5 έχει φτάσει. Οι εναπομείναντες παίκτες θα μάθουν το ποιοι τρεις είναι εκείνοι, που θα πάνε δεδομένα στον ημιτελικό του Γαλατσίου, από τους τέσσερις συνολικά, με τον τελευταίο να προκύπτει από την τελευταία αποχώρηση της σεζόν, που θα ανακοινωθεί την Κυριακή (3/7).

Όλοι τους ζουν ακόμη το όνειρο του να φτάσουν μέχρι τον τελικό και να διεκδικήσουν το έπαθλο των 100.000 ευρώ, μαζί με την κούπα, στην οποία θα αποτυπώνονται όλες οι σπουδαίες αναμνήσεις μια μεγάλης περιπέτειας, που θα έχουν ζήσει στον Άγιο Δομίνικο. Από σήμερα (30/6), όμως, θα ξέρουμε κατά τα 3/4 ποιοι θα είναι οι φιναλίστ για το Άλσος Βεΐκου.

Και λέμε για τρεις εκ των τεσσάρων, καθώς έτσι βγαίνουν... τα κουκιά. Ο Άρης Σοϊλέδης και η παρέα του πλειοψηφούν, οπότε τα δεδομένα είναι συγκεκριμένα, με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή να είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση. Αν κερδίσει στο τελευταίο αγώνισμα ασυλίας της χρονιάς οποιοσδήποτε πέραν του Στάθη Σχίζα, τότε εκείνος θα είναι ο υποψήφιος, αφού θα υπάρχει η τριάδα των ψήφων του Άρη, της Ασημίνας και της Μαίης. Για να δούμε άλλον υποψήφιο πέραν του Στάθη, δηλαδή, πρέπει εκείνος να κερδίσει, για να βγει στον τάκο κάποιος από την άλλη παρέα και, τουλάχιστον από τη δική του να είναι ο ίδιος σίγουρος για Γαλάτσι.

Survivor spoiler: Οι δύο υποψήφιοι για την τελευταία αποχώρηση της χρονιάς

Το αν μπορεί να τα καταφέρει, θα φανεί στο παιχνίδι ασυλίας, το οποίο σύμφωνα με όσα αναφέραμε, θα φέρει ένα μεγάλο κερδισμένο κι έναν ακόμη υποψήφιο προς αποχώρηση. Αυτή θα είναι και η τελευταία, με τον χαμένο να μην τα καταφέρνει φτάνοντας μόλις στην πηγή για το έπαθλο.

Ποιος, όμως, θα είναι ο υποψήφιος αυτός, δίπλα στη Σταυρούλα; Σύμφωνα με τις πρώτες μας πληροφορίες, ο Σοϊλέδης έχει το προβάδισμα για την νίκη παρά τον τραυματισμό, που βλέπουμε στο trailer, με αποτέλεσμα ο Στάθης να προβάλλει ως μεγάλο φαβορί για την υποψηφιότητα, κάτι που σημαίνει πως μάλλον η τριάδα πάει Γαλάτσι μαζί με έναν από την άλλη παρέα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share