Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 29/06: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor 5

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

29 Ιουνίου 2022 20:59
Survivor spoiler 29/06: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor 5
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Είμαστε πια τόσο κοντά στο να αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής και άπαντες θα δώσουν όλο τους τον εαυτό, για να φτάσουν στον τελικό του Survivor 5, που ένας εξ αυτών θα απογοητευτεί πλήρως διαπιστώνοντας, ότι θα έχει φτάσει στην πηγή, αλλά δε θα έχει γευτεί το γλυκό νέκταρ της αποθέωσης του κόσμου στο Άλσος Βεΐκου.

Με έξι μήνες και... κάτι να έχουν περάσει από την πρώτη μέρα προβολής του ριάλιτι επιβίωσης στον ΣΚΑΪ, έχουμε φτάσει πλέον στο μεγάλο φινάλε για αυτό το συναρπαστικό πέμπτο κύκλο, όπου βέβαια το μεγάλο φαβορί είναι ξεκάθαρο και δείχνει έτοιμο να... καταπιεί τα πάντα στο πέρασμά του, αν κρίνουμε και από τα δεδομένα.

Ο Άρης Σοϊλέδης έχει σαφέστατα το προβάδισμα έναντι των υπόλοιπων παικτών και το κοινό του έδωσε μια «βροντερή» ψήφο εμπιστοσύνης εν όψει του ημιτελικού και του τελικού στο Γαλάτσι, ώστε να πάρει εκείνος το μεγάλο έπαθλο. Εκείνος, που δεν κατάφερε να ταξιδέψει με όνειρο την... κούπα στην Ελλάδα, παρότι έφτασε πολύ κοντά, είναι ο Νίκος Γιάννης και οι ισορροπίες σε αυτές τις τελευταίες μέρες στον Άγιο Δομίνικο έχουν αλλάξει, με την κλίκα του πρώην ποδοσφαιριστή να έχει το πάνω χέρι με τρεις παίκτες έναντι δύο.

Survivor spoiler: Ο πρώτος παίκτης που τίθεται στην κρίση του κοινού

Από τη μία πλευρά έχουμε τον Σοϊλέδη, την Ασημίνα και τη Μαίη, ενώ από την άλλη έμειναν η Σταυρούλα και ο Στάθης, με αποτέλεσμα φυσικά οι δύο τελευταίοι, υστερώντας αριθμητικά, να κινδυνεύουν άμεσα με μια «διπλή» υποψηφιότητα, που θα τους διώξει. Μονάχα, δηλαδή, αν ένας εκ των δύο πάρει έστω μια ασυλία, θα μπορέσει να ελπίζει στην παραμονή του στο νησί για λίγες ώρες ακόμη, πριν από το αεροπλάνο της επιστροφής.

Ας περάσουμε, όμως, και στο σημερινό (29/6) υποψήφιο. Έχουμε ήδη τις πληροφορίες μας, με τον Σοϊλέδη να κερδίζει και τη Σταυρούλα να είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση, κάνοντας την κατάσταση πολύ δύσκολη για τη δική της παρέα, καθώς ο Στάθης πρέπει να νικήσει οπωσδήποτε στη δεύτερη ασυλία, ώστε να μείνει όρθιος.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share