Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 29/06: ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ! Διέρρευσαν τα αποτελέσματα και πάθαμε σοκ με τον Άρη Σοϊλέδη!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε την συνεχίζετε!

29 Ιουνίου 2022 07:26
Survivor spoiler 29/06: ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ! Διέρρευσαν τα αποτελέσματα και πάθαμε σοκ με τον Άρη Σοϊλέδη!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler 29/06: Μπορεί αρκετοί να μην θέλουν να το πιστέψουν, μπορεί άλλοι να το έχουν καταλάβει όμως έχουμε ήδη νικητή στο φετινό Survivor και ακούει στο όνομα Άρης Σοϊλέδης! Άλλωστε είναι γνωστό πως ο κόσμος στηρίζει πάντα τους παίκτες που είναι πολύ δυνατοί αγωνιστικά και το ίδιο αναμένεται να κάνει και φέτος.

Στο πρώτο Survivor ήταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος, στο δεύτερο ο Ηλίας Γκότσης, στο τρίτο η Κατερίνα Δαλάκα, στο τέταρτο ο Σάκης Κατσούλης και τώρα ο Άρης Σοϊλέδης! Γιατί καλό το ριάλιτι όμως το Survivor είναι ένα αγωνιστικό ριάλιτι και στο τέλος κερδίζει πάντα ο καλύτερος, όσο και αν ψηφίζει ο κόσμος! Έχει αποδειχθεί λοιπόν πως ο κόσμος ταυτίζεται με τον πιο δυνατό αγωνιστικά και το ίδιο έχει κάνει και φέτος και έχει φανεί κάθε φορά που ο Άρης Σοϊλέδης έχει βρεθεί υποψήφιος προς αποχώρηση!

Survivor spoiler 29/06: ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ! Διέρρευσαν τα αποτελέσματα και πάθαμε σοκ με τον Άρη Σοϊλέδη!

Το ίδιο συνέβη και χτες! Ο Άρης Σοϊλέδης ήταν υποψήφιος μαζί με τις Μαίη Εμμανουηλίδου, Σταυρούλα Χρυσαειδή καθώς και τον Νίκο Γιάννη! Και η κάλπη μίλησε! Ο Άρης Σοϊλέδης πανηγυρικά βγήκε πρώτος, τόσο άνετα που δεν πιστεύουμε ότι μπορεί να αλλάξει κάτι μέχρι τον τελικό! Είναι απίστευτο αλλά οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως ο ποδοσφαιριστής άγγιξε σχεδόν το 80% των ψήφων, με τους υπόλοιπους τρεις να μοιράζονται από 20%!

Συγκεκριμένα η Σταυρούλα βρέθηκε στο 8%, η Μαίη Εμμανουηλίδου στο 7% και ο Νίκος Γιάννης στο 5%! Μπορεί η διαφορά να φαίνεται μικρή, όπως ο κόσμος που ψήφισε ήταν τόσο πολύς που οι ψήφοι διαφοράς ήταν αρκετοί ανάμεσα στον Νίκο Γιάννη και την προτελευταία Μαίη! Η διαφορά όμως της Μαίης με της Σταυρούλα ήταν μικρή για να μπορεί να ανατρεπεί στο άλλη ψηφοφορία στο μέλλον!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share