Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Χαμός στο Survivor 5: Ο Άρης Σοϊλέδης έκανε την Μαίη Εμμανουηλίδου να ουρλιάξει! (Video)

Τι συνέβη;

28 Ιουνίου 2022 21:56
Χαμός στο Survivor 5: Ο Άρης Σοϊλέδης έκανε την Μαίη Εμμανουηλίδου να ουρλιάξει! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Άρης Σοϊλέδης βγήκε στον… τάκο και είναι ένας από τους υποψηφίους προς αποχώρηση από το Survivor 5, κάτι το οποίο ήταν αναμενόμενο για τους «αντιπάλους» παίκτες αλλά όχι και για την ομάδα του. «Μαίη μου, ήρθε η ώρα να είμαστε και μαζί υποψήφιοι» είπε ο ποδοσφαιριστής στην συμπαίκτρια του. «Απίστευτο, εγώ δεν το περίμενα να είσαι υποψήφιος σήμερα» του απάντησε εκείνη.

«Ούτε εγώ το περίμενα, λέω εντάξει θα πάνε στα ίδια και τα ίδια» σχολίασε από την πλευρά της η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Δείτε επίσης: Survivor 5 - Ενοχλημένη η Μαίη: «Δεν ξέρω πού το στηρίζουν αυτό» (Video)

Ο Άρης Σοϊλέδης ενημέρωσε τις συμπαίκτριες του πως ο Νίκος Γιάννης, πριν μπουν στο συμβούλιο τον είχε ενημερώσει πως θα τον ψήφιζαν. «Εντάξει, όλα καλά, δεν έχω πρόβλημα. Έχω πάρα πολλή εμπιστοσύνη στον κόσμο, στην κρίση του» τόνισε ο ποδοσφαιριστής.

Στην άλλη πλευρά της καλύβας, ο Νίκος Γιάννης, η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Στάθης Σχίζας χαρακτήρισαν αναμενόμενη την υποψηφιότητα του Άρη Σοϊλέδη.

Και ενώ η συζήτηση ανάμεσα σε Άρη και Μαίη Εμμανουηλίδου συνεχιζόταν ο ποδοσφαιριστής είχε όρεξη για πειράγματα. «Απλά, εδώ πέρα σήμερα έχει πολλές αράχνες και το πρόβλημα είναι…» άρχισε να λέει ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαίη πετάχτηκε από τη θέση της. «Έλα τώρα, μη με λες τέτοια ρε Άρη» του είπε.

«Ε, τι να σε λέω; Σε λέω ότι έχει αράχνες» απάντησε εκείνος. Τότε η Μαίη έφυγε εντελώς από το σημείο και άρχισε να λέει έντονα: «Άρη τι λες τώρα, γιατί το κάνεις αυτό. Χαχαχαχ! Πολύ αστείο».

Όταν κατάλαβε πως ο Άρης και η Ασημίνα της έκαναν πλάκα, επέστρεψε στη θέση της λέγοντας τους: «Έλα ρε συ, αφού με ξέρεις. Γιατί ήθελες να με αναστατώσεις, δεν είχα καθόλου σφυγμούς, τώρα μου ανέβασες τους παλμούς μου διακόσιους».

«Απλά, κάθε βράδυ, εδώ πέρα που κάθομαι, πριν κοιμηθώ, πάντα νιώθω κάτι ότι με ακουμπάει» είπε ο Άρης Σοϊλέδης και αναρωτήθηκε: «Μήπως είναι στα μαλλιά μου;». Τότε η Μαίη ούρλιαξε και έφυγε ξανά από τη θέση της.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share