Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου 2023

Survivor 5 - Απογοητευμένη η Σταυρούλα – «Επιβεβαιώθηκε η υποψία μου - Έβαλε τη φιλία πιο κάτω» (Video)

Ενοχλημένη η παίκτρια

28 Ιουνίου 2022 21:36
Survivor 5 - Απογοητευμένη η Σταυρούλα – «Επιβεβαιώθηκε η υποψία μου - Έβαλε τη φιλία πιο κάτω» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την απόφαση του Νίκου Γιάννη να προστατεύσει τον Στάθη Σχίζα κι όχι την ίδια με την ασυλία σχολίασε η Σταυρούλα Χρυσαειδή στο Survivor 5.

Δείτε επίσης: Survivor 5: «Νομίζω ότι μπορώ να πάω...» - Οι σπόντες της Σταυρούλας για τον Σπύρο

«Οι περισσότεροι ξαφνιάστηκαν με αυτό. Εμένα μου είχε κάνει μια νύξη πριν και μου είπε πως το σκεφτόταν. Του είπα αυτά που με προβλημάτισαν κι εν τέλει αποφάσισε να το κάνει, όπως ήθελε. Ένιωσα απογοητευμένη εκείνη τη στιγμή κι επιβεβαιώθηκε μια υποψία που είχα. Ένιωσα περίεργα γιατί είπε ο Στάθης είναι δυνατός στον τάκο Για να είναι με κάποιον πιο αδύναμο στον τάκο. Αυτό με ενόχλησε» ανέφερε αρχικά η Σταυρούλα στο Survivor.

«Σε αυτό το σημείο όλοι παίζουμε λίγο στρατηγικά. Έπαιξε στρατηγικά, αφού θεωρεί ότι ο Στάθης είναι πιο δυνατός από εμένα. Έβαλε τη φιλία λίγο πιο κάτω. Εδώ που είμαστε, πρέπει να τα περιμένουμε όλα. Δεν μπορώ να πω ότι σε ένα βράδυ το ξεπέρασα. Σήμερα είμαι λίγο καλύτερα που μιλήσαμε» συμπλήρωσε η Σταυρούλα για τη στάση του Νίκου Γιάννη απέναντί της στο Survivor.

Δείτε το βίντεο:

Survivor 5 - «Φαρμάκι» από Σταυρούλα: «Μου έλεγαν ότι θα πάω από την πίσω πόρτα στο Γαλάτσι» (Video)

Τα καρφιά της έριξε η Σταυρούλα Χρυσαείδη στο Survivor 5 εναντίον των συμπαικτών της, που άλλα έλεγαν μέχρι πριν το τελευταίο συμβούλιο αποχώρησης κι άλλα μετά την παραμονή της.

«Μέχρι πριν από μια εβδομάδα μου λέγανε ότι είμαι αδιάφορη, ότι εντάξει θα φύγω και ότι ο κόσμος έχει δει ποια είμαι και ότι θα πήγαινα από την πίσω πόρτα στο Γαλάτσι (στον τελικό)» είπε αρχικά η Σταυρούλα στο Survivor.

«Μόλις έμεινα στο παιχνίδι, αυτά σταμάτησαν να λέγονται και δεν έχω ξανακούσει κάτι τέτοιο» έκλεισε η Σταυρούλα για τα σχόλια που άκουγε από τους συμπαίκτες της στο Survivor.

Δείτε το βίντεο:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share