Σάββατο, 04 Φεβρουαρίου 2023

Survivor spoiler 28/06, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτό το φαβορί αποχωρεί απόψε!

«Σεισμός» στο Survivor 5, μια βδομάδα πριν το φινάλε!

28 Ιουνίου 2022 20:34
Survivor spoiler 28/06, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτό το φαβορί αποχωρεί απόψε!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler 28/06: Τελευταία εβδομάδα του Survivor 5 αυτή που διανύουμε και θα έχουμε δύο αποχωρήσεις με την πρώτη να γίνεται απόψε.

Ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει το όνομα του παίκτη που θα βρεθεί εκτός Survivor και μαζί με άλλον έναν θα πάρει, λίγο νωρίτερα, το αεροπλάνο της επιστροφής για Ελλάδα. Συγκεκριμένα Άρης Σοϊλέδης και Νίκος Γιάννης κέρδισαν από μια ασυλία, ωστόσο η μια χαμένη τους αρκούσε για να βρεθούν στον τάκο. Εκεί θα έχουν για παρέα δύο κορίτσια, την Μαίη Εμμανουηλίδου και την Σταυρούλα Χρυσαειδή. Ποιος θα είναι ο παίκτης που θα αποχωρήσει ωστόσο;

Ξεκάθαρο φαβορί στην ψηφοφορία αυτή υπάρχει και θεωρείται απίθανο να αποχωρήσει. Ο λόγος φυσικά για τον Άρη Σοϊλέδη, ο οποίος στα μάτια μας (και όχι μόνο τα δικά μας) φαντάζει ως το ξεκάθαρο φαβορί για να κερδίσει το φετινό Survivor.

Από εκεί και πέρα μιλάμε για ένα μεγάλο ντέρμπι που θα κριθεί στο νήμα. Το αποτέλεσμα έχει ήδη διαμορφωθεί και τα γυρίσματα της αποχώρησης έχουν γίνει. Ένα βήμα πιο κοντά στην αποχώρηση φαντάζει η Μαίη, με τον Νίκο Γιάννη να ακολουθεί από κοντά.

Survivor spoiler 28/06 αποχώρηση: ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ! Αυτός ο παίκτης φεύγει οριστικά!

Οι προβλέψεις μας επιβεβαιώνονται καθώς το σίγουρο spoiler του Athensmagazine.gr μετά τις οριστικές μας πληροφορίες αναφέρει πως απόψε από το Survivor 5 αποχωρεί ο Νίκος Γιάννης, ο δεύτερος πιο δυνατός αγωνιστικά παίκτης μετά τον Άρη Σοϊλέδη!

νίκος γιάννης αποχώρηση survivor

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share