Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor 5: «Έχω πρόβλημα...» - Ανατριχιάζει με το πρόβλημα υγείας μετά την επιστροφή της η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Η παίκτρια που συγκέντρωσε τα «βέλη» της

28 Ιουνίου 2022 11:37
Survivor 5: «Έχω πρόβλημα...» - Ανατριχιάζει με το πρόβλημα υγείας μετά την επιστροφή της η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ήταν καλεσμένη στο «Happy Day» και μίλησε για τη συμμετοχή της στο Survivor 5, το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και τη σχέση με τους συμπαίκτες της.

«Το μεγαλύτερο θέμα στις γυναίκες είναι το ορμονικό. Ο κύκλος σου δε λειτουργεί, σταματάει. Απλά από ένα σημείο και μετά βγαίνουν κάποια νεύρα παραπάνω και όλο αυτό σου δημιουργεί και ένα πρήξιμο. Εγώ είδα στον εαυτό μου κυτταρίτιδα. Αν με δείτε, μια εβδομάδα το πρόσωπό μου είχε πρηστεί.

Είχα χάσει κιλά αλλά μόλις βγαίνεις, επειδή πλακώνεσαι στο φαγητό τα παίρνεις αμέσως. Εγώ πήρα πολλά παραπάνω και τώρα είμαι σε διαδικασία να τα ξαναχάσω. Το ορμονικό σε μένα επανήλθε πολύ γρήγορα» είπε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η οποία αποκάλυψε ότι έχει ένα πρόβλημα με το στομάχι της και κανονικά δεν έπρεπε να τρώει καρύδα.

Αναφορικά με τον σύντροφό της, Κώστα Πηλαδάκη, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου δήλωσε, ότι ένιωσε έκπληξη όταν είδα το μήνυμά του στο έπαθλο επικοινωνίας, καθώς πρόκειται για έναν άνθρωπο που δεν του αρέσει η έκθεση στα φώτα της δημοσιότητας.

Όσο για το αν περιμένει την πρόταση γάμου, όπως είχε αφήσει να εννοηθεί η φίλη τους Μαρία Καλάβρια, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου είπε ότι δεν έχουν συζητήσει κάτι τέτοιο.

Survivor 5: Τα σχόλια της Ναυσικάς για τους συμπαίκτες της

«Στην αρχή τσαντιζόμουν με πράγματα που έβλεπα, αλλά τελικά πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι είναι ένα παιχνίδι και πρέπει να κοιτάμε τα θετικά», δήλωσε αρχικά και αποκάλυψε ότι δεν είναι από εκείνους που συνεχίζουν να κοιμούνται στο πάτωμα και τρώνε φακόρυζο, με την ίδια να έχει τοποθετηθεί ξανά εναντίον της Ασημίνας.

«Κοιμάμαι κανονικά στο κρεβάτι, η αλήθεια είναι όμως ότι δυσκολεύομαι να κοιμηθώ. Στο Survivor δεν είχαμε κινητό, είχαμε μια ανεμελιά και την κούραση και πέφταμε σαν πουλάκια. Μια φορά με είχε δαγκώσει ένα ποντίκι και ξύπνησα και ούρλιαζα».

Για τα προβλήματα υγείας στον Άγιο Δομίνικο απάντησε: «Το μεγαλύτερο θέμα στις γυναίκες είναι το ορμονικό. Όντως σταματάει ο κύκλος. Εγώ δεν είχα κάποια άλλα προβλήματα, απλά κάποια στιγμή βγαίνουν νεύρα και πρήξιμο. Το ορμονικό συνήλθε από μόνο του, τρεις εβδομάδες αφότου γύρισα. Εγώ απαγορευόταν να τρώω καρύδα, το ήξερα πριν πάω».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share