Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 28/06: Αυτός ο παίκτης κερδίζει το μεγάλο αγώνα επάθλου!

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

28 Ιουνίου 2022 07:49
Survivor spoiler 28/06: Αυτός ο παίκτης κερδίζει το μεγάλο αγώνα επάθλου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Το τέλος του Survivor 5 πλησιάζει, με οκτώ μέρες να έχουν απομείνει, μέχρι να μάθουμε τον νικητή του ριάλιτι επιβίωσης στο Άλσος Βεΐκου, όταν και θα βρεθούν οι φιναλίστ ενώπιον του συγκεντρωμένου κοινού, μέσα στο οποίο θα υπάρχουν φυσικά και όσοι συμπαίκτες τους βρέθηκαν μαζί στον Άγιο Δομίνικο.

Οι μέρες του ριάλιτι επιβίωσης για έναν εξίσου συναρπαστικό πέμπτο κύκλο φτάνουν στο τέλος τους και οφείλουμε να είμαστε ειλικρινείς λέγοντας, ότι σαφές φαβορί υπάρχει. Και δεν είναι άλλο από τον Άρη Σοϊλέδη, ο οποίος εξαρχής έχει δείξει τη δυναμική του και δείχνει έτοιμος, μετά τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον Σάκη Κατσούλη, να γίνει ο τρίτος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, που κατακτά το παιχνίδι του ΣΚΑΪ.

Αυτό φανερώνει ξεκάθαρα, ότι τα... μούσκουλα και τα αγωνιστικά προσόντα μετρούν σε σπουδαίο βαθμό, παρότι είναι σημαντικό να μπορείς να διαχειριστείς τις καταστάσεις που προκύπτουν στην παραλία, καθώς παράλληλα μιλάμε για ένα ριάλιτι και οποιαδήποτε κίνηση δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του τηλεοπτικού κοινού για το... σόου που θέλει να δει, ενδέχεται να αποβεί μοιραία.

Survivor spoiler: Ο παίκτης που παίρνει το έπαθλο φαγητού

Ο Σοϊλέδης, πάντως, έχει φανεί και στα δύο αυτά κομμάτια επαρκής και δυνατός, έχοντας το προβάδισμα για το έπαθλο και τα 100.000 ευρώ, που μαζί με την αρχική του συμφωνία με την παραγωγή είναι σίγουρο, ότι θα «εκτοξεύσουν» τη ζωή του. Πρώτα, όμως, πρέπει να μείνει όρθιος και ήδη γνωρίζουμε ποιος φεύγει από το νησί. Πριν, ωστόσο, από την ανακοίνωση της αποχώρησης, υπάρχει κι ένα αγώνισμα επάθλου, το οποίο θα δώσει μια ανάσα, πριν από το φινάλε της διαμονής στο νησί και την επιστροφή στην Ελλάδα.

Ποιος, ωστόσο, θα καταφέρει να πάρει αυτό το αγώνισμα; Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο Σοϊλέδης τα καταφέρνει για άλλη μια φορά και επιστρέφει στις νίκες και μένει να φανεί, ποιον θα πάρει μαζί του σε αυτό το σπουδαίο έπαθλο με τα golf cars.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share