Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022

Survivor 5 - «Φαρμάκι» από Σταυρούλα: «Μου έλεγαν ότι θα πάω από την πίσω πόρτα στο Γαλάτσι» (Video)

Ποιους «κάρφωσε»;

27 Ιουνίου 2022 22:30
Survivor 5 - «Φαρμάκι» από Σταυρούλα: «Μου έλεγαν ότι θα πάω από την πίσω πόρτα στο Γαλάτσι» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα καρφιά της έριξε η Σταυρούλα Χρυσαείδη στο Survivor 5 εναντίον των συμπαικτών της, που άλλα έλεγαν μέχρι πριν το τελευταίο συμβούλιο αποχώρησης κι άλλα μετά την παραμονή της.

Δείτε επίσης: Survivor 5: «Νομίζω ότι μπορώ να πάω...» - Οι σπόντες της Σταυρούλας για τον Σπύρο

«Μέχρι πριν από μια εβδομάδα μου λέγανε ότι είμαι αδιάφορη, ότι εντάξει θα φύγω και ότι ο κόσμος έχει δει ποια είμαι και ότι θα πήγαινα από την πίσω πόρτα στο Γαλάτσι (στον τελικό)» είπε αρχικά η Σταυρούλα στο Survivor.

«Μόλις έμεινα στο παιχνίδι, αυτά σταμάτησαν να λέγονται και δεν έχω ξανακούσει κάτι τέτοιο» έκλεισε η Σταυρούλα για τα σχόλια που άκουγε από τους συμπαίκτες της στο Survivor.

Δείτε το βίντεο:

Survivor 5: Ανεπανάληπτες σπόντες Σταυρούλας σε Άρη και Ασημίνα - «Μάχομαι σαν άντρας ε; Θα σας τα κλείσω τα στόματα...» (video)

Το αποψινό επεισόδιο 23/6 του Survivor 5 ξεκίνησε, μετά τις χθεσινές εντάσεις και την υποψηφιότητα της Σταυρούλας και του Σπύρου - για ακόμη μία φορά- και φυσικά η υποψήφια δε μπορούσε να το αφήσει ασχολίαστο. Έτσι, έκανε τις δηλώσεις της στην κάμερα.

«Θα ήθελα να παραμείνω και να κλείσω στόματα, που λένε πως θα μπω από τη πίσω πόρτα στο Γαλάτσι. Έχει γίνει μότο πλέον. Θα ήθελα να δω πολύ τις αντιδράσεις των παιδιών, αν μείνω και φύγει κάποιος άλλος. Προς το παρόν μόνο ο Άρης και η Ασημίνα είναι χαρούμενοι.

Δείτε επίσης: Survivor spoiler 23/06, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Χάνει ο Άρης Σοϊλέδης! Αυτός ο παίκτης κερδίζει το σημερινό έπαθλο!

Με την Ασημίνα είναι προσωπικό ότι με ψήφισε. Ο Άρης το έκανε για στρατηγικούς λόγους γιατί είμαι καλή αγωνιστικά και η Μαίη για αντίποινα. Βέβαια, δε βγήκανε μόνο από τη δική μου ψήφο. Λένε πως μάχομαι σαν άντρας και δεν είμαι εύκολος στόχος», σχολίασε η Σταυρούλα.

Τα ''καρφιά'' της Σταυρούλας σε Άρη και Ασημίνα στο Survivor

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share