Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Survivor 5 - Ενοχλημένη η Μαίη: «Δεν ξέρω πού το στηρίζουν αυτό» (Video)

Άγχος πριν τον αγώνα ασυλίας

27 Ιουνίου 2022 22:00
Survivor 5 - Ενοχλημένη η Μαίη: «Δεν ξέρω πού το στηρίζουν αυτό» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δυο είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor 5 και οι υπόλοιποι παίκτες είναι γεμάτοι αγωνία καθώς το reality έχει μπει στην τελική του ευθεία και όσοι έχουν μείνει, επιθυμούν να βρεθούν στο Γαλάτσι για τον μεγάλο τελικό.

Δείτε επίσης: Survivor spoiler 27/06, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτοί είναι όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Ο Νίκος Γιάννης και η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου βρίσκονται στον τάκο με τη δεύτερη να τονίζει στην παρέα της πως είχε υποψίες πως θα βρισκόταν σε αυτή τη θέση. «Τα παιδιά είπαν πως την έβγαλαν υποψήφια για λόγους δημοτικότητας» σχολίασε η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η συμπαίκτρια της φάνηκε ενοχλημένη και εξήγησε στην κάμερα το λόγο.

Ενοχλημένη η Μαίη

«Χθες στο συμβούλιο, άκουσα τους άλλους τρεις, από την άλλη παρέα, που με ψήφισαν να λένε ότι το έκαναν λόγω δημοτικότητας. Εγώ έχω βγει τρεις φορές στον τάκο, η Ασημίνα τέσσερις, ο άλλος δυο. Δεν είναι κανά τρελό νούμερο. Δεν ξέρω πού το στηρίζουν αυτό» σχολίασε ενοχλημένη η Μαίη μεταξύ άλλων.

Ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση, ο Νίκος Γιάννης σχολίασε πως: «κακά τα ψέματα, στο σημείο που έχουμε φτάσει θα βγάλεις στον τάκο τα άτομα τα οποία θεωρείς ότι μπορεί να αποχωρήσουν από το παιχνίδι και δεν θα τα βρεις μπροστά σου στα επόμενα βήματα. Κανένας δεν είπε στην Μαίη ότι είναι χαμηλή δημοτικά. Μόνη της το εξέφρασε. Μόνη της θεωρεί ότι είναι λιγότερο δυνατή στο κοινό. Σαν στρατηγική, από την παρέα μου βγήκε η Μαίη, και από την παρέα τους βγήκα εγώ».

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου θέλει να σιγουρέψει τη θέση της στο τελικό

Λίγο πριν τον δεύτερο αγώνα ασυλίας, οι παίκτες συζητούσαν την στρατηγική που θα ακολουθούσαν στην πορεία του παιχνιδιού. Ασημίνα, Μαίη και Άρης τόνισαν σε συζήτηση μεταξύ τους πόσο πολύ επιθυμούσαν να κερδίσει την ασυλία κάποιος από τους τρεις τους προκειμένου ν’ αλλάξουν τα σχέδια των αντιπάλων τους.

«Ξέρουμε ότι αν πάρω εγώ ή ο Άρης την ασυλία τους αλλάζουμε τα σχέδια. Γενικά, είναι κρίσιμη αυτή η ασυλία. Όποια ομάδα παραμείνει με την πλειοψηφία κάνει κουμάντο και πάει Γαλάτσι» σχολίασε στους συμπαίκτες της η Ασημίνα Χατζηανδρέου ενώ στις δηλώσεις της στην κάμερα του Survivor τόνισε πως: «Για μένα είναι πολύ σημαντικό να κερδίσω την ατομική ασυλία. Σιγουρεύω τη θέση μου στον τελικό. Έχω δοκιμαστεί τελευταία. Νομίζω ότι είναι κουραστικό να δοκιμάζεσαι συνέχεια στον τάκο».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share