Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 5 - «Λουσάτη» η Μαρία Αντωνά: «Με τον Άρη Σοϊλέδη τα λεφτά θα τα...» (Video)

Τι αποκάλυψε;

27 Ιουνίου 2022 21:51
Survivor 5 - «Λουσάτη» η Μαρία Αντωνά: «Με τον Άρη Σοϊλέδη τα λεφτά θα τα...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο νησί των ανέμων βρέθηκε το Σαββατοκύριακο η Μαρία Αντωνά, με σκοπό να παίξει μουσική στο πάρτι γενεθλίων της Χριστίνας Παππά και φυσικά μίλησε για το Survivor 5.

Εκεί, την συνάντησε η κάμερα του Mykonos Live tv και η ίδια μίλησε για τον αγαπημένο της Άρη Σοϊλέδη, ενώ μεταξύ άλλων αποκάλυψε πώς θα αξιοποιήσουν τα χρήματα από το Survivor, αν τελικά είναι εκείνος ο νικητής του ριάλιτι επιβίωσης.

Δείτε επίσης: Θερμόμετρο στα ύψη: Η Μαρία Αντωνά ποζάρει με εσώρουχα και ρίχνει το Instagram

«Ο Άρης είναι ένας παίκτης, που έχει αποδείξει την αξία του σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι. Είναι ένα παιδί, που έχει χτυπηθεί πάρα πολύ και έχει σχολιαστεί για τις αμοιβές του, για μένα, για το πως συμπεριφέρεται… Έχει ακούσει τα πάντα. Με τα λεφτά θα επενδύσουμε σε μια δουλειά με τον Άρη, θα επενδύσουμε στο να προσφέρουμε στο παιδάκι μας, που θα έρθει ένα καλύτερο αύριο και σε έναν πολύ ωραίο γάμο», σχολίασε η Μαρία Αντωνά.

Δείτε τις δηλώσεις της:

Γεννητούρια στο Survivor - O πιο πολυσυζητημένος παίκτης έγινε ξανά μπαμπάς

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Κώστας Παπαδόπουλος, o περίφημος "ζαχαροπλάστης" , που έγινε ευρέως γνωστός από τη συμμετοχή του στον περσινό κύκλο του Survivor, ο οποίος καλωσόρισε στον κόσμο το τέταρτο παιδί του και ζει μονδικές στιγμές. Με την ευκαιρία, δείτε τις σπόντες της Σταυρούλας για τον Σπύρο.

Η σύζυγός του, Μαρίνα, γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το οποίο ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο την οικογενειακή τους ευτυχία.

Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος με ανάρτησή του στο Instagram.

Ανέβασε την πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης κορούλας του και οι διαδικτυακοί του φίλοι έσπευσαν να του ευχηθούν τα καλύτερα.

Θυμίζουμε ότι το ζευγάρι έχει ακόμη δύο αγόρια και ένα κορίτσι.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share