Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 27/06: Ανατροπή «βόμβα» στο Survivor 5 με αποχώρηση του Άρη Σοϊλέδη; Ανακοινώνεται άμεσα από τον Λιανό

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

27 Ιουνίου 2022 09:50
Survivor spoiler 27/06: Ανατροπή «βόμβα» στο Survivor 5 με αποχώρηση του Άρη Σοϊλέδη; Ανακοινώνεται άμεσα από τον Λιανό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Τα πράγματα είναι οριακά στο Survivor 5, με τους παίκτες να δίνουν τα πάντα, για να φτάσουν μέχρι το τέλος, αν και από τους έξι εναπομείναντες, οι δύο θα φύγουν αυτή την εβδομάδα και τέσσερις συνολικά θα διεκδικήσουν τον τίτλο του κορυφαίου στο Άλσος Βεΐκου.

Άπαντες επιχειρούν να χρησιμοποιήσουν τα δικά τους «όπλα», ώστε να τα καταφέρουν, ευελπιστώντας καθένας τους να κόψει πρώτος το «νήμα» και να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο, μαζί με τα 100.000 ευρώ, που θα τον δοξάσει στην ιστορία του ριάλιτι επιβίωσης με την τόσο μεγάλη απήχηση, που έχει στο τηλεοπτικό κοινό.

Πρέπει να είμαστε, πάντως, ειλικρινείς ως προς το ποιος είναι το φαβορί για την πρωτιά. Και αυτός δεν είναι άλλος από τον Άρη Σοϊλέδη, ο οποίος ξεχώρισε από πολύ νωρίς για την αγωνιστική του ανωτερότητα, σε σύγκριση με τους υπόλοιπους παίκτες, χωρίς φυσικά να ξεχνάμε πως στρατηγικά, έστω κι αν σε πολλούς δεν αρέσει, έχει κινηθεί αρκετά αποτελεσματικά, με αποτέλεσμα να διαθέτει το προβάδισμα τη στιγμή που μιλάμε.

Survivor spoiler: Η πιο σκληρή εβδομάδα για τον Σοϊλέδη

Αυτή η εβδομάδα, ωστόσο, φαίνεται πως εξελίσσεται στο δικό του μεγάλο τεστ αντοχής, για το αν μπορεί να απορροφήσει τους κραδασμούς, που του δημιουργούνται από τη δράση των αντιπάλων του. Όπως μαθαίνουμε, άλλωστε, αυτός είναι υποψήφιος προς αποχώρηση μαζί με τους Νίκο Γιάννη, Σταυρούλα Χρυσαειδή και Μαίη Εμμανουηλίδου, σε μια νέα μεγάλη «μάχη» με «διπλή» αποχώρηση.

Η χαμένη «μάχη» στην ασυλία από τον Νίκο, λοιπόν, τον βάζει σε δύσκολη θέση και τώρα θα φανεί, αν όντως είναι τόσο δημοφιλής. Άπαντες περιμένουν τη σχετική ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού, όπως και το αν υπάρξει τρίτη ασυλία, ώστε να γλιτώσει στην πιο κρίσιμη εβδομάδα, που οδηγεί στο Γαλάτσι. Το αν είναι φτιαγμένος από το πιο σκληρό μέταλλο, λοιπόν, θα φανεί τώρα...

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share