Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 27/06: Ντόμινο εξελίξεων στο συμβούλιο του Survivor 5! Αυτοί είναι οι επόμενοι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

27 Ιουνίου 2022 08:41
Survivor spoiler 27/06: Ντόμινο εξελίξεων στο συμβούλιο του Survivor 5! Αυτοί είναι οι επόμενοι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Στο Survivor 5 όλα πρέπει να τα περιμένουμε, με τις ανατροπές να είναι ικανές να πραγματοποιηθούν από επεισόδιο σε επεισόδιο, με αποτέλεσμα να δούμε ακόμη και τους πιο ισχυρούς παίκτες να κινδυνεύσουν, τιθέμενοι στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού.

Έχουν μείνει, άλλωστε, έξι παίκτες σε αυτή τη μεγάλη περιπέτεια στον Άγιο Δομίνικο, με έξι μήνες να έχουν περάσει από τη μέρα, που αυτή άρχισε και το τελικό σπριντ να είναι γεγονός, αφού σε λίγες μέρες θα συναντηθούν τέσσερις εξ αυτών στο Γαλάτσι, κοιτάζοντας στα μάτια το μεγάλο έπαθλο και «ακουμπώντας» τα 100.000 ευρώ.

Αυτή η εβδομάδα, μάλιστα, που έχει ήδη ξεκινήσει, είναι και η τελευταία των παικτών στον Άγιο Δομίνικο, διεκδικώντας τη θέση τους στο Άλσος Βεΐκου και κάνοντας τα πάντα, για να ταξιδέψουν για την Ελλάδα, έχοντας ένα στόχο στο μυαλό τους, αν και πρέπει να περάσουν πρώτα έναν τελευταίο σκόπελο, με την αποχώρηση να είναι «διπλή» στο τέλος.

Survivor spoiler: Οι επόμενοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Σε αυτή την εβδομάδα, μάλιστα, έρχονται τα πάνω κάτω για άπαντες στο ριάλιτι επιβίωσης, με τον Άρη Σοϊλέδη να κερδίζει την πρώτη ασυλία, αλλά το ίδιο δεν ισχύει και για τη δεύτερη. Η μεγάλη έκπληξη έρχεται και θα έχει εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον να φανεί το πώς θα ψηφίσουν στην κάλπη οι εναπομείναντες παίκτες, μαζί με όσους είναι ήδη υποψήφιοι προς αποχώρηση, με τους Νίκο Γιάννη και Μαίη Εμμανουηλίδου να βρίσκονται ήδη στη «διακεκαυμένη ζώνη».

Όπως αναφέραμε, όμως, η έκπληξη θα γίνει με τον Σοϊλέδη να χάνει και τον Νίκο Γιάννη να επικρατεί στη δεύτερη ασυλία. Κάπως έτσι, με τις δύο κλίκες να είναι... στα ίσια, ο πρώην ποδοσφαιριστής θα βρεθεί υποψήφιος προς αποχώρηση και η Σταυρούλα Χρυσαειδή θα τον ακολουθήσει, με αποτέλεσμα να έχουμε τέσσερις υποψήφιους και την τελευταία ασυλία να είναι... αίμα και άμμος.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share