Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 27/06: Το απόλυτο «μπαμ» στο Survivor 5! Αυτός «κλέβει» τη δεύτερη ασυλία από τον Άρη Σοϊλέδη

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

27 Ιουνίου 2022 08:07
Survivor spoiler 27/06: Το απόλυτο «μπαμ» στο Survivor 5! Αυτός «κλέβει» τη δεύτερη ασυλία από τον Άρη Σοϊλέδη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Το Survivor είναι το απόλυτο παιχνίδι των ανατροπών και αυτό μπορεί να διαπιστώσει κανείς ακόμη και στα αγωνίσματα, όπου το φαβορί ίσως να είναι σαφές, αλλά τελικά μπορεί ακόμη κι αυτό να βρεθεί μπροστά στον κίνδυνο της ήττας, μαζί με οτιδήποτε μπορεί αυτό να συνεπάγεται.

Δεν είναι κρυφό από την αρχή, που μπήκε στο παιχνίδι, ότι ο Άρης Σοϊλέδης είναι ο κορυφαίος παίκτης του. Ο πρώην ποδοσφαιριστής έχει επιδόσεις, που συγκρίνονται μαζί με αυτές άλλων κορυφαίων παικτών, που έχουν εμφανιστεί στο ριάλιτι επιβίωσης, έστω κι αν ο ανταγωνισμός δεν είναι ακριβώς ο ίδιος, με τη διαφορά του να είναι χαώδης ειδικά σε σύγκριση με τους υπόλοιπους άνδρες.

Σε κάθε περίπτωση, οι αθλητικές του επιδόσεις τον έχουν καταστήσει φαβορί για τον τίτλο, καθώς μπορεί να χρειάζεται να είσαι και... μάστορας στην ίντριγκα, αλλά αν δε βρίσκεις και το στόχο δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να φτάσεις μακριά σε αυτό το παιχνίδι, κάτι που σημαίνει πως τελικά και αυτό το στοιχείο μετρά.

Survivor spoiler: Ο παίκτης που παίρνει τη δεύτερη ασυλία

Ο Σοϊλέδης, λοιπόν, πήρε την πρώτη ασυλία και επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά του λόγου το αληθές, με τον Νίκο Γιάννη και τη Μαίη Εμμανουηλίδου να είναι οι πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση, έχοντας τεθεί στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού, αν και ο πρώτος ασχολείται ακόμη με τον Μαρτίκα. Οι ανατροπές, όμως, δε θα τελειώσουν εδώ και θα συνεχιστούν ακόμη και στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας.

Όπως μαθαίνουμε, ο Άρης Σοϊλέδης που είχε σαν... ψωμοτύρι τις σημαντικές ασυλίες, ώστε να μένει ασφαλής, δεν τα καταφέρνει αυτή την φορά, με τον Νίκο Γιάννη να κάνει το «μπαμ» και να κερδίζει, διατηρούμενος όρθιος για την επιβίωσή του, καθώς αν πάρει δύο σερί νίκες θα πάει... Γαλάτσι. Προς το παρόν, πάντως, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας παίρνει τη δεύτερη ασυλία, αν και σύντομα θα επανέλθουμε με οριστική πληροφόρηση.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share