Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Survivor trailer 27/06: «Πάει στο Γαλάτσι...» - «Σεισμός» με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για τον φιναλίστ του Survivor 5!

Έρχεται ντόμινο εξελίξεων στον Άγιο Δομίνικο

27 Ιουνίου 2022 07:36
Survivor trailer 27/06: «Πάει στο Γαλάτσι...» - «Σεισμός» με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για τον φιναλίστ του Survivor 5!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor trailer: Η τελευταία εβδομάδα του Survivor 5 είναι γεγονός και οι παίκτες δίνουν τα πάντα, ώστε να φτάσουν μέχρι το φινάλε της διαδρομής στο Γαλάτσι, επενδύοντας περισσότερο από ποτέ στη στρατηγική.

Ο Άρης Σοϊλέδης και η Ασημίνα Χατζηανδρέου, ειδικά, αναφέρουν πως η εβδομάδα αυτή είναι απόλυτα καθοριστική για του ποιο «στρατόπεδο» θα έχει το προβάδισμα, με τους δύο να βρίσκονται με τη Μαίη Εμμανουηλίδου, έχοντας ήδη στείλει στην κρίση του κοινού τον Νίκο Γιάννη μαζί με την πρωταθλήτρια κωπηλασίας.

Survivor trailer: Η κρίσιμη ασυλία και το... ντόμινο στο συμβούλιο

Με τα δεδομένα αυτά, ένα εξαιρετικά σημαντικό αγώνισμα ασυλίας έρχεται στο επεισόδιο της Δευτέρας (27/6), με τους παίκτες να παλεύουν για μια νίκη, η οποία μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες στο ριάλιτι επιβίωσης, λίγες μέρες πριν από την επιστροφή στην Ελλάδα, στην οποία βρίσκεται ήδη ο Σπύρος Μαρτίκας.

Στο συμβούλιο του νησιού, δε, η ένταση είναι έκδηλη και ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει πως, μετά τους δύο πρώτους υποψηφίους προς αποχώρηση, οι δύο ομάδες οφείλουν να διαλέξουν και δεν αποκλείεται στο τέλος της εβδομάδας... όλοι να είναι υποψήφιοι τελικά.

Δείτε το trailer:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share